Supa de dovleac, miere si iaurt

Timpul necesar pregatirii este de 30 de minute.
Reteta este una bogata in acid folic. Servita frecvent ajuta in mentinerea sanatatii inimii.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ingrediente:
-500 de grame de dovleac,
-1/4 de ceasca cu seminte de dovleac,
-3 cesti cu bucatele de carne de pui,
-2 lingurite cu ulei de masline,
-piper negru pentru gust,
-1 lingura cu miere,
-2 legaturi de praz, spalate bine si taiate in bucati,
-iaurt cu putine grasimi.


Mod de preparare

1. Curata dovleacul si taie-l in bucati.
2. Pune prazul si uleiul intr-un vas si las-l pe foc, la temperatura mica, timp de 10 minute.
3. Adauga peste compozitie dovleacul si mierea. Amesteca, acopera vasul si lasa-l pe foc timp de 20 de minute sau pana cand dovleacul devine moale.
4. Reincalzeste si adauga semintele de dovleac si piperul negru.
5. Serveste cu un strop de iaurt natural si paine crocanta.

 

Pofta buna!

Tags:
dovleac
seminte de dovleac
carne de pui
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare