Super mancare pentru super femei

Fetele astea sunt la fel ca oricare dintre noi pe stomacul gol. Secretul nu le sta in par sau in nu stiu ce meteorit atins de vreun stramos, ci in mancare.  Super mancare pentru super femei, e atat de simplu! 

Ca sa fii la fel de imbatabila, protejata de boli si sanatoasa tun ar fi indicat sa te inspiri din meniul lor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 Mergi in supermarket si opreste-te putin la standul cu fructe exotice ca sa alegi niste papaya. Fructul tropical e o adevarata bomba cu vitamina C si se va dovedi extrem de folositor daca te lovesc vreodata probleme legate de vezica urinara. Probleme care afecteaza un numar extrem de mare de femei, arata studiile.
 
Urmatoarul pe lista este tofu. Nu va strambati, ca am facut-o eu deja. Dar baba sufera la frumusete. Tofu are marele atribut ca poate scadea colesterolul, intareste sistemul osos si e de mare folos in lupta cu bufeurile.
 
Ramanem in registrul cu mancare dezgustatoare dar importanta si vorbim despre semintele de in. Le gasiti la orice plafar sau in paine daca o cumparati din brutariile speciale din oras. Cercetarile au aratat ca semintele bogate in estrogen contin elemente care pot forma o veritabila bariera in calea cancerului la san. 
 
In sfarsit, ca tot suntem eco, dati-va pe verde. Adica pe verdeata. Patrunjelul, mararul, oregano si cam tot ce intra in categoria asta sunt luptatori redutabili impotriva osteoporozei, care ne pandeste pe toate la batranete.
 
Acum ca ati aflat secretele, m-am scutit de obligatia de a va asculta peste 30 de ani plangandu-va de batranete. Mai bine va mobilizati ca sa putem merge in excursii pentru batrani la Amsterdam in loc de Baile Govora.
 
Tags:
Super mancare pentru super femei
mancare sanatoasa
tofu
papaya
seminte de in
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare