TeaSlabeste: relatia mea cu alcoolul


Despre
relatia mea cu mancarea am mai povestit pe blog. Aveam una la fel de stransa cu alcoolul, din pacate.

Si nu voiam ca dieta vietii sa-mi schimbe chiar toate obiceiurile - cumva insa s-a intamplat natural. Ma tin de promisiunea pe care am facut-o, si anume ca TeaSlabeste e pe dieta de fericire. No, aseara am iesit in oras si am spulberat o mare grija a Mamei Scuzelor ce sunt. Am iesit cu prieteni dragi "la o bere" si nu am simtit nicio inclinare spre bere. Sau spre orice alte bauturi ce erau printre favoritele mele - Bloody Mary, tequila sau Sampon :) Suprinzator a fost ca m-am simtit exact ca inainte, ba chiar m-am bucurat asa mult de ei si de complimentele lor - da, pentru ca am slabit 12 kg de la inceputul epopeei!

 
Sunt genul de om care se hraneste cu energia altora si da inmiit inapoi. Intotdeauna am fost asa, mi-a placut sa ma inconjor de oameni pretiosi, in sensul fain, care sa imi dea si mie valoare. Asa mi-am cunoscut cei mai faini prieteni. Stropeam totul cu seri nenumarate de baute si dansate prin centrul Bucurestiului. Asa ca mi s-a parut firesc ca in momentul in care am aflat despre cat de nociv va fi sa beau in timp ce slabesc, m-am panicat. Una dintre cele mai mari frici ale mele era ca nu voi fi in stare sa renunt la alcool, pe care il vedeam asortat unei seri reusite. Ma rog, si celor doua zile oribile ce urmau, de revenire la viata. Ah, durereaaaaa..

De ce e nasol sa bei in dieta? Pai se pare ca celulele de grasime stocheaza toxine, iar cand grasimea se topeste toxinele bombardeaza ficatul. Guess what, si alcoolul il bombardeaza tot pe el. Iata reteta ideala sa-ti dai tot corpul peste cap, si nu doar cu o simpla mahmureala de weekend. Eu una nu-mi fac asta, punct.



Asa ca cele trei luni de epopee a slabitului m-au trecut pe o dezintoxicare rapida - acuma sa nu va imaginati ca-s mare betivanca de fel, ci pur si simplu asta era modul meu de a ma simti bine (si al prietenilor mei). Ajunsesem insa sa beau aproape in fiecare zi un paharel (zmeurata si vinul erau rutina de seara), iar weekendurile in care ieseam erau crunte. Iar un om gras simte anchilozarea de dupa si mai si pentru ca in general se misca mai greu - vorbesc pe pielea mea, ce sa mai!

Cum a fost aseara? Absolut minunat.Mi-am dat seama ca m-am dezobinuit cumva natural, nu-mi mai face pofta absolut deloc si n-am nicio problema sa ies si sa stau cu oameni dragi ce beau in timp ce am o apa plata/limonada in fata. Conteaza sa fie ei acolo si sa avem ce povesti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 O puteti urmari pe Tea pe blogul ei , Facebook  sau Twitter.

Tags:
TeaSlabeste: relatia mea cu alcoolul
dieta
alcool
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare