Top 5 alimente care favorizeaza celulita

Like mother, like daughter – zice un proverb englez. Mostenim tot ce e mai rau de la parinti, inclusiv obiceiurile alimentare. Mama ta are celulita ? Mai mult ca sigur urmezi aceeasi cale. Nu iti face insa griji, ca tine mai sunt 90 % din femei, printre care si eu.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

De aceea am facut top 5 alimente care favorizeaza celulita. Sa le cunoastem si sa ne ferim de ele.

Primul este mancarea procesata. Mananci supe instant, dulciuri si fast-food ? Pregateste coapsele pentru invazia de celulita. De ce atrag celulita alimente de genul asta ? Pentru ca solicita ficatul si sistemul limfatic. Mai mult, favorizeaza constipatia, in consecinta, substantele nocive raman blocate in organism. Opteaza pentru legume, zarzavaturi si fructe ca sa rezolvi problema.

Lactatele favorizeaza si ele, aparent, instalarea cellulite. Consumate in exces, evident – nu inseamna ca trebuie sa le eliminati din dieta, insa consumati-le cu moderatie.

Cine determina retinerile de apa ? Exact, excesul de sare din organism. Arunca alimentele sarate si bea necesarul de 2 litri de apa zilnic. Vei arata fabulos, te vei hidrata si vei tine celulita la distanta.

Iti inchei fiecare seara cu un pahar de ceva bun ? Rareste-o! Alcoolul este toxic pentru ficat si duce la acumularea de radicali liberi de oxygen – care ataca tesututile.

Topul meu face referire si la diete. Cele drastice afecteaza tesutul conjunctiv. Nimic nu arata mai dezgustator decat un corp cu pielea lasata, in urma pierderii bruste a multor kilograme. Asa ca moderatie si sport!

Tags:
Top 5 alimente care favorizeaza celulita
celulita
regim de viata sanatos
hidratare
retinere de sare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare