Andreea Marin a slabit cu dieta de shopping?

Si a slabit. Vorbim totusi de o zana, nu de oricine, asa ca fizicul trebuie sa fie unul ireprosabil. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ne-a lasat sa credem ca a renuntat la cariera din televiziune, insa promite o revenire in forta. Oare acesta sa fie motivul pentru care a slabit? Nu stim cand o vom zari din nou pe micul ecran, insa ni se pare stranie usurinta cu care a slabit. Marturiseste ca nu a tinut dieta, ci a mancat echilibrat, a fost la salon si a facut sport.

 

O reteta reusita. Si totusi, ce rost mai au dietele, daca zanele nu le folosesc? Ne vine greu sa credem ca Andreea nu s-a abtinut de la dulciuri ori prajeli si cu toate astea a slabit.  Andreea, dieta echilibrata te mentine in forma, insa, cand vrei sa slabesti elimini din alimentatie unele produse sau reduci portiile! Deci, sa fi fost magie, doar este zana, nu? Trebuie sa aiba o bagheta magica, o scoate ori de cate ori este nevoie si remediaza problema pe loc. Nu? 
 

Sau poate mersul la shopping slabeste, in special cel pe Dorobanti? Aveti multe magazine selecte din care puteti alege, intrati intr-unul dupa ceva si iesiti dintr-altul cu mai multe plase in maini. Asta era! Shopping-ul pe Dorobanti slabeste!  Daca aveti portofelele grase, asa ca ale Andreei, va puteti lua adio de la sunculite. Deci, fara liposuctie. 

 

Faceti slalom dintr-un magazin intr-altul, cu plasele in maini, in tot acest timp muschii se incordeaza, postura se corecteaza. Si cand foamea razbate, intrati in magazinul de parfumuri, de vizavi, unde vanzatoare va prezinta un nou parfum. Notele sale fructale, care odata inhalate ajung la creier, grabesc satietatea. Ce masa de pranz, poate maine! 

 

Si uite asa, o data, de doua ori, de trei ori, sarind peste mese, slabiti.  

 

 

Daca nu aceasta este solutia la care a apelat Zana Surprizelor pentru a duce in poveste sunculitele, poate fuga de langa sotul violent a ars toate depozitele de grasimi, caci nu-i asa, cardio te ajuta sa slabesti.

 

 

Sursa foto: mediafax.ro

Tags:
dieta andreea marin
cum a slabit andreea marin
zana surprizelor
shopping
dorobanti
stefan banica jr
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare