La SensoDays.ro Black Friday vine si pentru amatorii de sanatate si viata buna

Cine a zis ca de la americani importam doar junk food si traditii care nu ne reprezinta? Black Friday, pe 21 noiembrie, este o sarbatoare a shoppingului la preturi foarte mici. Si cand avem nevoie de atatea lucruri, evenimentul ni se potriveste manusa. 

SensoDays.ro este magazinul online specializat in produse pentru casa, si mai ales pentru baie si preferata noastra, bucataria. In depozitul SensoDays.ro, care are 3.000mp, au inceput sa se stranga deja o parte din zecile de mii de produse care ne asteapta in weekendului de Black Friday. Tot aici gasim si produse de ingrijire personala dar si electrocasnice si IT. In general marcile comercializate de SensoDays.ro sunt de foarte buna calitate si au din start preturi bune, pe care ni le putem permite. De Black Days ele vor fi surprinzator de mici, unele produse ajungand chiar si la 80% reducere. Si asta nu e tot.
 
Pentru ca shopping la preturi atat de bune vrem toti si cat mai des, magazinul organizeaza chiar in weekendul de dinainte, adica pe 15-16 noiembrie, Repetitia de Black Friday, cand foarte multe produse vor avea din nou preturi foarte mici, exact ca cele de Black Friday. De asemenea, siteul propune in fiecare zi, la Oferta zilei, cate un produs nou si tentant, cu pret foarte mic, de Black Friday. 
 
Exista cineva care sa nu-si doreasca nimic? Cum raspunsul nu poate fi decat nu, informatia ca tot acum la SensoDays.ro poti cumpara in 12 rate fara dobanda este o bucurie. In felul asta putem cumpara mai multe dintre lucrurile pe care ni le doream de ceva vreme. Livrarea de Black Friday se va face rapid: daca ne comandam ceva vineri pana in 5 dimineata, primim respectivele produse tot vineri. Daca locuim in Bucuresti sau sectorul agricol Ilfov si vom cumpara vineri in timpul zilei, primim sambata, iar ce comandam sambata, primim sigur duminica. In cazul in care dorim sa ne ridicam singuri produsele, putem face acest lucru in cele 2 puncte de livrare din Bucuresti. Iar daca ne-am incurcat si avem nevoie de putin ajutor, personalul prietenos de la call center, care a fost suplimentat in aceasta perioada, ne ajuta sa ne facem cumparaturile lesne si placut. Cumparaturile se pot face iute si de pe tableta sau mobil, caci SensoDays.ro s-a pregatit special de Black Friday in acest sens. Veti vedea.
 
 
Si pentru ca cineva preocupat de gatit acasa si bucate sanatoase are nevoie si de niste ustensile de nadejde, ne-am gandit ce-am vrea noi sa ne cumparam de Black Friday de la SensoDays. Cine stie, poate cele 9 dorinte te inspira si pe tine.  
 
Dorinta nr. 1: Un blender, caci ne place supa de broccoli dar si de ciuperci.
 
Dorinta nr. 2: Pentru legumele abia gatite, care isi pastreaza proprietatile, vrem un aparat de gatit la aburi.
 
Dorinta nr. 3: Pentru ca avem si alte treburi, un robot de bucatarie.
 
Dorinta nr. 4: Orice gurmand care se respecta trebuie sa aiba un aparat de paine.
 
Dorinta nr. 5: Cana electrica din otel inoxidabil pentru ca ceaiul verde e sanatos.
 
Dorinta nr. 6: Storcator de fructe si legume pentru ca vrem sa luam ce-i mai bun din ele: de la Philips sau de la Bosch.
 
Dorinta nr. 7: Tigaie Tefal pentru gatit simplu si ok.
 
Dorinta nr. 8: Periuta de dinti electrica, pentru a ne curata bine dintii dupa ce am mancat toate astea.
 
Dorinta nr. 9: Si pentru ca sanatatea curata inseamna si dimineti si seri placute, un dus modern si o cada de colt, pentru lafaiala.
Tags:
sensodays.ro
black friday
sanatate
shopping
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare