Cadouri de Sarbatori la Noblezza Beauty Lounge (P)

Infrumusetare 11.12.2011 dietetik

Luna decembrie este prin excelenta luna cadourilor, iar Noblezza Beauty Lounge s-a pregatit cu cele mai tentante daruri, pentru tine, concepute in numele frumusetii.

Doar in aceasta perioada ai sansa de a beneficia de tratamente special create pentru pregatirea de dinaintea Sarbatorilor, la preturi exceptionale, toate la jumatate de pret sau chiar mai mult.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Perfectiunea nu a fost nicicand mai accesibila: acum poti avea un ten mai curat, mai stralucitor si mai ferm cu un minim de efort financiar. Vino la Noblezza Beauty Lounge (www.noblezza.ro), programeaza-te la o diagnosticare faciala gratuita si primesti 50% reducere la pachetul personalizat de tratamente recomandate.

Metoda vacuumul facial este un lifting instant pentru tenul matur. Adio botox si injectii> tratamentul este complet non-invazive iar efectele se vad imediat dupa sedinta. Radiofrecventa faciala, stimuleaza sinteza de colagen, umpland ridurile din interior, tenul ramane curatat, hranit si tonifiat in acelasi timp.

Stralucirea vine din interior si se reflecta in exterior. Prin intermediul microdermabraziunii tenul este curatat in profunzime si ii sunt redate luminozitatea si tonusul inca de la prima sedinta.

Iti doresti sa incapi in rochia pe care ti-ai cumparat-o in vara, insa ai cativa centimetri in plus care nu lasa se se inchida fermoarul? Vino la Noblezza Beauty Loungesi iti garantam ca o vei purta de Sarbatori. Exista un program conceput special pentru tine care te scapa de centimetrii in plus. Este vorba despre o sedinta de impachetare la infrasauna, o sedinta de radiofrecventa corporala si un drenaj limfatic.

Stim ca nu exista femeie care sa nu se confrunte cu celulita, insa noi ii venim de hac! In luna decembrie ai la Noblezza Beauty Lounge cea mai buna schema de tratament anti-celulita. Adica cinci sedinte de masaj transdermic si trei sedinte de radiofrecventa corporala.

Rochii decoltate, slituri adanci si toti ochii atintiti asupra ta la petrecere! Este momentul ca firele de par sa nu iti mai dea batai de cap si sa afisezi o piele superba, ca cea din reclamele televizate! Noblezza Beauty Lounge iti ofera pachete de 4, 6 sau 8 sedinte de epilare definitiva, pentru a te putea bucura de efectele spectaculoase la mai ult de jumatate de pret. Primesti si un cadou. Vouchere de 150 lei, 300 lei, 500 lei sau 700 lei, pe care le poti utiliza pentru tratamente faciale sau corporale.

Tags:
Noblezza Beauty Lounge
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare