Ceai alb pentru silueta

Ceaiul alb e o experienta ce nu ar trebui sa lipseasca din viata nimanui. Ai de ales din prima si nu e cale de intors. Ori iti place, ori nu. Daca iti place, ai parte de ceai alb pentru silueta si poti pierde pana la 4 kilograme pe an.

Beau ceai alb de 2 luni intr-o testare prelungita. Inca nu observ o pierdere in kilograme, dar cu siguranta ma simt mult mai usoara. Si mult mai relaxata - intr-o cana cu ceai alb gasesti resurse pentru intreaga zi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Adio balonari si senzatie de picioare umflate! Asa ca dati ceaiul verde la o parte! Avem o noua arma in lupta cu grasimile.

Continuand lista beneficiilor pe care le aduc frunzele de ceai alb,  trebuie sa va spun ca s-a folosit din cele mai vechi timpuri ca medicament, pentru proprietatile sale antioxidante, iar efectul antimicrobian il recomanda pentru tratarea virozelor si imbunatatirea sistemului imunitar.

Un studiu publicat de Journal of Nutrition and Metabolism a gasit si un nume pentru licoarea din ceai alb - “bautura minune”.

Asta pentru ca nu numai ca ajuta metabolismul dar previne cancerul, imbunatateste aspectul pielii si se ia la lupta cu alte semne pe care le da batranetea.

Eu il beau neindulcit, ca sa isi pastreze aroma fina si sa nu ii neutralizez vitaminele. De cand cu ceaiul alb, cafeaua zace trista intr-un colt alaturi de mancarea de care nu mai am pofta.

Cand incepeti sa va delectati si voi cu o cana de ceai alb pentru silueta?
 

Tags:
Ceai alb pentru silueta
dieta cu ceai alb
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare