Grup de slabit

Ai multi prieteni care te acuza de paranoia atunci cand te plangi de kilogramele care iti atarna in plus. Dar sunt la fel de bine si cei care iti spun verde-n fata ca ai cam pus pe tine si trebuie clar sa faci ceva in sensul asta. Urmatorul pas e infiintarea unui grup de slabit.

Mai nou in compania lor nu mai am voie de beau cola, pepsi, nimic din ce e acidulat si plin de calorii.Cand dau sa comand si eu cu pofta-n gat un suc plin de E-uri, imi iau meniul din fata si ii spun sec chelnerului : “O apa la domnisoara ! Plata sa fie !”.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nici de mancat nu mai e vorba. Cand toate prietenele mele silfide comanda fripturi cu cartofi prajiti, eu am voie doar salata si asta in zilele bune, de obicei mi se serveste replica pe care am ajuns sa o visez si noaptea. “Ti-e foame? Hai bea niste apa, ca-ti trece”.

Mda, poate lor care ma trec prin supliciul asta cu zambetul pe buze. Situatie de care desi apaerent ma plang, ma multumeste. Nu toata lumea are prieteni care au grija unii de altii.

Cred ca slabitul e mai usor in grup. E mai usor sa fii motivat cand mergi la sala cu prietenii, parca devine o activitate distractiva, un fel de quality time spent together.

Daca nu aveti un grup de genul asta, pune-ti mana si construiti-l. Dati o roata prin birou si convingeti niste oameni sa mearga la sala. Persuasiunea functioneaza cand abordezi oameni oferindu-le o solutie care le va imbunatati viata. Asa scrie la cartea cu teoriile comunicarii, asa se aplica si in real life.

Asa ca infiintati un grup de suport.”Plinutii anonimi” sa-i zicem. O dieta se tine mult mai usor alaturi de cineva. Ai nevoie de un altul care sa te motiveze. Sa-ti dea peste mana cand o strecori in punga cu chips-uri, sa-ti arunce zaharul pe fereastra si sa iti bage salata cu forta pe gat in timp ce salivezi cu pofta dupa o friptura suculenta.

Membrii familiei ar fi cei mai indicati, in special mama pentru ca ea gateste if you know what I mean…Poti apela la prieteni, colegi si nu te opreste nimic sa cauti adepti in retelele sociale.

Alege apoi un loc de intalnire. De preferat nu unul in care se mananca, sa nu va distraga atentia mirosul de sunca din sandwich-urile calde, nu de alta.

Cu oamenii stransi nu-ti mai ramane decat sa faci planul de bataie. Toate asteptarile se indreapta spre tine, sper ca stii cum sa faci slide-show-uri si grafice, oamenii astia se bazeaza pe tine!

Cand iti faci grup de slabit si cum ii spui ?

Tags:
grup de slabit
motivare slabit
regim de viata sanatos
diete rapide si eficiente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Barbatii au temeri in pat Experiente

    Barbatii au temeri in pat

    08.11.2014

    Te temi ca nu esti proaspat epilata sau ca nu te-ai spalat pe dinti decat in urma cu 3 ore ? Relaxeaza-te! Barbatii au adevarate temeri in pat. Studiile arata ca isi fac chiar mai multe griji decat...

    mai mult
  • Top 5 pasi spre silueta Alimentatie

    Top 5 pasi spre silueta

    30.10.2014

    Victoriile mari se ating prin pasi multi si mici. Diavolul sta in detalii care incearca sa te abata de la drumul spre greutatea ideala. Pentru ca e important sa ai un inceput in forta, am facut top...

    mai mult
  • Halloween in farfurie Experiente

    Halloween in farfurie

    28.10.2014

    Nu va mai plangeti atat! Adoptam sarbatori din State, asta e. In loc sa ne intrebam de ce, mai bine ne bucuram ca avem inca un motiv de petrecere. Halloween-ul e despre costume, despre spirite si...

    mai mult
  • Pune metabolismul la treaba Experiente

    Pune metabolismul la treaba

    27.10.2014

    Un metabolism lenes nu este cel mai bun aliat al siluetei. El este influentat atat de comportamentul de zi cu zi, dar si ceea de ceea ce manancam. Asadar de noi depinde sa punem metabolismul la...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare