Fergie a slabit 8 kilograme!

Diete celebre 15.04.2010 dietetik

Cum Fergie este o femeie puternica, a reusit s-o faca si pe-asta, le-a venit de hac sunculitelor, ce-i drept cu putin ajutor de la nutritionistul sau, Carrie Wiatt.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

A facut K.O sunculitele

Exact cat i s-a cerut sa se ingrase pentru rolul din filmul “Nine”, unde interpreta o prostituata, de tot atatea kilograme a reusit Fergie sa scape printr-o dieta echilibrata. Dieta solistei de la Black Eyed Peas nu contine mai mult de 1600 de calorii pe zi si contine 3 mese principale si 3 gustari. Rolul celor trei gustari este unul simplu: acela de a preveni consumul in exces. Cu alte cuvinte, servind portii mici, dese si evitand anumite combinatii alimentare, Fergie a reusit sa slabeasca.

 

Ca sa tina foamea in frau, include in meniu alimente precum: grepfrut, avocado, pui, seminte de pin (contin omega 3). Astfel, jongland cu aceste alimente, pune foamea la zid. Seara nu mananca carbohidrati si dubleaza portia cu vegetale. In plus, o dieta cu multe mese mici, servite des este conceputa cu scopul de a creste metabolismul. Crescand rata metabolismului, grasimile sunt arse mai usor.

 

O sa va intrebati care-i treaba cu acesti nutrienti, carbohidratii? Ei bine, carbohidratii, vorbind aici, bineinteles, de aceia care nocivi (prajituri, chips-uri, unele cereale procesate, sucuri carbogazoase, alcool) trebuie evitati pe cat posibil sau exclusi din alimentatie, ceea ce este mai greu. In schimb, legumele, care umplu farfuria lui Fergie la cina, intra in categoria carbohidratilor sanatosi.

 

“ Nu am de gand sa mint: Sunt vremuri cand imi supun mintea unor trucuri, vazand in cartofi prajiti o otrava.”

Un truc care a dat rezultate. Trebuie doar sa privim pozele solistei, ca sa realizam ca nu minte. Cat priveste consumul de dulciuri, Fergie marturiseste ca ia doar o inghititura si o face cu viteza. Daca am putea face si noi la fel…  
 

Tags:
Fergie
Black Eyed Peas
dieta
kilograme in plus
vedete
Nine
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 23.04.2010 21:19

    nu mai intru pe acest site. nu se poate c iti din cauza reclamei la generali

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare