Salata cu naut, parmezan si patrunjel
Daca sunteti vegetarieni, atunci o sa iubiti salata cu naut si parmezan, este satioasa si foarte gustoasa. Daca tineti post, este simplu, nu mai adaugati parmezanul.
Ingrediente:
- o cana si jumatate de naut de la conserva;
- o mana de busuioc tocat marunt;
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- o legatura de patrunjel;
- 2 linguri de suc de lamaie;
- 4 linguri de ulei de masline;
- 1 catel de usturoi pisat;
- un sfert de ceasca de parmezan ras;
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
1. Inmuiati nautul si scurgeti-l bine de apa.
2. Amestecati nautul cu busuiocul, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul pisat si sucul de lamaie.
3. Adaugati parmezanul si sarea si amesteca toate ingredientele.
Pofta buna!