Salata cu naut, parmezan si patrunjel

Daca sunteti vegetarieni, atunci o sa iubiti salata cu naut si parmezan, este satioasa si foarte gustoasa. Daca tineti post, este simplu, nu mai adaugati parmezanul.

Ingrediente:

- o cana si jumatate de naut de la conserva;

- o mana de busuioc tocat marunt;

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- o legatura de patrunjel;

- 2 linguri de suc de lamaie;

- 4 linguri de ulei de masline;

- 1 catel de usturoi pisat;

- un sfert de ceasca de parmezan ras;

- sare dupa gust.

Mod de preparare:

1. Inmuiati nautul si scurgeti-l bine de apa.

2. Amestecati nautul cu busuiocul, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul pisat si sucul de lamaie.

3. Adaugati parmezanul si sarea si amesteca toate ingredientele.



Pofta buna!

 

Tags:
salata cu naut
parmezan si patrunjel
salata cu naut si patrunjel
salate cu naut
retete cu naut
retete vegetariene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare