Scapa de caloriile acumulate de Paste cu un exercitiu ce nu presupune miscare

Motivatie 30.04.2019 dietetik
Uimitor sau nu, chiar exista exercitii intense care te ajuta sa arzi un numar mare de calorii si care totusi nu presupun miscare. Iata asadar ca se poate slabi si cu ajutorul exercitiilor statice, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure. Sunt exercitii ideale pentru persoanele cu risc de accidentare sau carora nu le place deloc miscarea, dar merg perfect si dupa perioadele lungi de sedentarism cum sunt cele dupa sarbatori. Putini au grija sa faca miscare in timpul sarbatorilor, nu dorm suficient, nu se alimenteaza corespunzator si este normal ca dupa sarbatori sa fie apatici, lipsiti de energie fara chef de viata si cu multi colacei. Grasimea se depune atat de repede incat nici nu ne dam seama, mai ales daca suntem sendentari si facem excese culinare si se poate ca atunci cand realizam sa ne dorim rezulate cat mai rapide. Iti propunem in acest scop un exercitiu static uimitor, care poate fi executat la orice varsta de orice persoana fara riscuri in ceea ce priveste sanatatea, dar cu rezultate uimitoare in ceea ce priveste arderea caloriilor si sculptarea corpului de sus pana jos.
 
Cine spune ca pentru a avea corpul mult visat trebuie sa ne inchidem ore intregi in sala de fitness, antrenandu-ne din greu? Exista si exercitii care se fac in doar cateva minute si care aduc rezultate care sa multumeasca pe oricine. Un pasionat de sala se va duce mereu la antrenamente care de care mai sofisticate si asta pentru ca este pasionat si foarte atent cu aspectul fizic, dar persoanele obisnuite ce nu au timp de miscare sau urasc miscarea se pot multumi si cu un singur exercitiu, care este bine sa fie executat atat dimineata cat si seara dupa ce mananci. Ai nevoie doar de cateva secunde!
 

Cum te ajuta exercitiile statice sa slabesti?

 
Un exercittiu care nu presupune miscare inseamna ca presupune incordarea muschilor din tot corpul si presupune un bun echilibru corporal. Un alt secret este sa respiri adanc in timpul executarii si sa nu-ti mentii respiratia cum fac multe persoane. Este o mare greseala si te impiedica sa obtii rezultatele dorite. Atunci cand mentii o pozitie fixa si respiri corect, pui toate organele interne in miscare, iar asta inseamna consum de energie. Mai pe scurt spus, vei arde calorii nefacand nimic.
 
Mentionam ca vei transpira mult cand vei face acest exercitiu static, dar este semn ca arzi calorii si elimini toxinele acumulate in timpul sarbatorilor si nu numai. Daca faci si un dus rece dupa ce-l executi, vei pune sangele in miscare si mai mult pentru a favoriza slabirea.
 
Trebuie sa stii ca exista 2 tipuri de exercitii si anume cele care te fac sa slabesti per totl prin arderea caloriilor si cele care lucreaza la tinta anumite zone ale corpului, tonifiind zona respectiva. Ideal este mai intai sa slabesti arzand calorii si abia apoi sa-ti sculptezi corpul asa cum iti doresti. 
 
 
 

Ce exercitiu static recomandam dupa perioadele sendentare?

 
Exercitiile statice mai sunt cunoscute si sub denumirea de “exercitii plank” si exista multe varietati. Noi iti propunem insa sa stai in pozitie clasica de flotare, dar cu picioarele ceva mai departate, tine bratele la piept si incordeaza mereu abdomenul pe timpul executiei, dar si umerii si bratele. Poti sta ori pe calcaie ori pe varfuri ca sa fie si mai intens si ai grija sa mentii pozitia 30 de secunde
 
In cazul in care nu poti 30 de secunde din prima incepe cu 15 secunde si mareste cu 5 secunde la o zi la alta. Cu timpul vei ajunge si la 60 de secunde fara probleme si este bine sa mentii astfel. 
 
 
Exercitiul propus este inspirat din genuflexiunile sumo care lucreaza tot corpul, dar poti obtine acelasi rezultate minunate si daca mentii pozitia fara sa te ridici si sa cobori apoi ca in cazul oricarei genuflexiuni. Vezi aici beneficiile genuflexiunilor!
 
 
Mentionam inca o data ca este neaparat nevoie sa faci dus pentru ca se poate sa transpiri mai tare decat in cazul unor exercitii ce presupun miscare. Daca ai siroaie de apa pe abdomen este semn bun ca se detoxifiaza si organele interne si scapi si de retentie si nu ar trebui sa te ingrijoreze.
 

 

Tags:
scapa de caloriile acumulate
calorii acumulate de Paste
exercitiu ce nu presupune miscare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare