Top 5 produse care te fac mereu frumoasa

Stim cu totii ca poseta unei femei poate contine mai multe lucruri decat pestera lui Alladin. Nici nu e nevoie sa rostesti parola magica si Sesamul la purtator se deschide ca sa inghita orice curios.

      

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

De la chei la farduri, agende si telefoane pana la cutiute cu medicamente sau chiar spray lacrimogen, geanta unei femei contine toate misterele lumii.

Din ea insa nu lipsesc micile atuuri care ne fac sa aratam intotdeauna ca scoase din cutie. Beauty experts au facut un top 5 produse care te fac mereu frumoasa. Cu ele la purtator, vei impresiona orice mascul pe o raza de 5 metri.

Sunt produse care ne ajuta sa ne reimprospatam imaginea sau sa facem eventuale retusuri. Primul din top 5 produse care te fac mereu frumoasa, este creionul de ochi negru. Iti da o aura misterioasa, a la Cleopatra, cu conditia sa nu exagerezi intr-un machiaj de pe vremea vechilor egipteni.

Creionul de ochi face cuplu exceptional cu tusul de gene. Genele vor capata un aspect spectaculos si vor atrage atentia spre ochii tai nu spre, sa zicem, un cos care se incapataneaza sa nu dispara de pe fata de cateva zile.

Inainte sa aplici tusul scoate din geanta dispozitivul pentru curbat gene. Vei atrage toate privirile spre tine cand vei clipi diafan. Fal-fal!

Degeaba ai o privire de vis daca sub ea se contureaza ditamai cearcanele. Top 5 produse care te fac mereu frumoasa contine si un produs anticearcan. Ai grija sa fie cu o nuanta mai deschis decat pielea si aplica-l cu grija.

Machiajul nu e complet fara un fard de pleoape natural. Alege un bej sau un crem si aplica-l pe ploape sau in coltul interior al ochilor.

Tu cum iti reimprospatezi machiajul la job ?

Tags:
Top 5 produse care te fac mereu frumoasa
machiaj
infrumusetare
anticearcan
tus negru
creion de ochi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • broasca
    1. broasca 07.03.2012 15:40

    Ce completeaza intotdeauna machiajul ochilor mei e un fard mat, piersiciu, cu care imi conturez baza si coltul exterior, (in v) a ochiului. Apoi cu un fard deschis, bej, il aplic sub sprancene si in prima treime a ochiului, ca sa imi dea mai multa prospetime. Uneori, aplic un strat de creion khol bej in interiorul ploapei inferioare. Imi face ochii mai mari. Sprancenele sunt f importante pentru mine, de asemenea. Daca le umplu cu un creion adecvat, imi dau impresia ca arat mai tanara. Cam acestea sunt trucurile mele

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare