5 intrebari pe care antrenorul tau si-ar dori sa i le adresezi

Chiar daca ai decis sa platesti un antrenor personal pentru cateva sedinte sau pentru o perioada mai lunga, scopul este sa te ajute sa ajungi la rezultatele pe care ti le-ai propus. Trebuie sa ii adresezi cateva intrebari esentiale pentru a fi mai eficienti impreuna. 

Asadar, iata 9 intrebari pe care antrenorul tau si-ar dori sa i le adresezi. 
 
1. Execut corect exercitiul?
 
Teoretic, antrenorul va observa imediat cea mai mica greseala pe care o faci, dar daca nu te simti sigur pe pozitia corpului sau vrei sa ii ceri sa-ti verifice modalitatea in care executi un exercitiu, fa-o. Pentru asta este acolo. Cu rusinea n-o sa ajungi prea devreme la obiectivul propus.
 
2. Cum o sa ma ajute asta?
 
Exercitiile pe care ti le va da antrenorul iti vor lucra partile cu probleme, dar daca ti se pare ca unele nu sunt relevante pentru ceea ce iti doresti tu, spune-o cu voce tare. S-ar putea ca unele miscari sa-ti lucreze muschii intr-un mod cu care nu esti familiarizat. 
 
 
3. Cat de repede o sa vad rezultate?
 
Atunci cand incepi antrenamentele cu un instructor personal vei stabili impreuna cu el care sunt obiectivele tale, cat vei sa slabesti, cat de des te antrenezi, cat de departe esti de obiectivul principal. Abia dupa aceea antrenorul iti va putea spune cat de repede vei incepe sa vezi rezultate. 
 
4. Cum pot sa fac exercitiul mai dificil fara sa adaug greutati?
 
Uneori ajungi sa te plictisesti de aceleasi exercitii, desi inca nu poti sa adaugi mai multe greutati. Pentru aceste situatii, antrenorul tau iti va sugera sa cresti numarul de repetitii sau sa faci o numaratoare mult mai lenta. 
 
5. Ca alternative am pentru a lucra aceiasi muschi?
 
Daca nu iti place de nicio culoare un exercitiu, nu-ti fie teama sa ii ceri antrenorului tau unul care sa-ti lucreze aceiasi muschi. Probabil ca iti va explica beneficiile primului exercitiu, dar nu va fi reticent in a-l inlocui cu unul mai placut pentru tine.
Tags:
antrenor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare