Cea mai tare dieta cu ceai

Cea mai tare dieta cu ceai este o solutie. Este utila mai ales iubitorilor d eceai, dar nu numai lor. ma gandesc ca dieta cu ceai poate sa fie o cale excelenta prin care sa devii un bautor de ceai! Ceai pe alese, pentru ca varietatile de ceai sunt multe, si foarte eficiente in procesul de slabire.

   

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Beneficii si variatie. De exemplu, ceaiul negru este bun pentru suprimarea poftei de mancare. Si cum am putea sa prezentam toate beneficiie consumului de ceai, daca nu intr-o dieta. "Cea mai tare dieta cu ceai" ("Ultimate Tea Diet") este scrisa de Mark Ukra, care detine un magazin cu ceaiuri in Los Angeles. O sa spui probabil: "De cand un vanzator se pricepe la dieta!?". Ei bine, am analizat indeaproape dieta acestuia si-ti putem spune ca merita incercata.

In plus, dieta contine multe informatii utile, cu privire la beneficiile consumului de ceai. Dieta are la baza trei idei: descoperiera varietatii de ceai preferate, includerea acesteia in meniul de zi cu zi  si adoptarea unei diete sanatoase cu aceasta varietate de ceai.

De ce o dieta cu ceai? Autorul ii sfatuieste pe cititorii sai sa renunte la cafea (daca nu consumi mai mult de una-doua cani pe zi, nu trebuie sa faci asta, autorul se refera la aceia care fac abuz), si in schimbul acesteia sa se serveasca ceai. In ceea ce priveste tipul de ceai ales ei bine, doritorii pot alege intre: ceaiul verde, alb, oolong, ceai negru. Evident pentru a se nu incuraja consumul excesiv de carbohidrati (zaharuri rafinate), autorul dietei ii sfatuieste pe cititorii sai sa nu exagereze cu indulcitorii (ingrasa). Si totusi, de ce o dieta cu ceai? Hidrateaza, arde grasimile, detoxifica organismul. Pare de necrezut? Ei bine, ceaiul contine cafeina (nu cofeina) cu rol stimulator, L-teanina (un amino acid care scade apetitul) si EGCG (creste rata de ardere a grasimilor din organism).

Meniu de dieta. Ok, am inteles ca este bine sa bem ceai ca sa ne hidratam, detoxificam si sa ardem grasimile. Dar, oare ce trebuie sa mancam? Ei bine, autorul dietei ii sfatuieste pe doritori sa serveasca trei mese (principale) si doua gustari. La fiecare se va servi cate un pahar cu ceai (cinci pahare, in total). Atat? Nu, evident ca nu! Pentru ca servind ceai, problema kilogramelor in plus nu  e rezolva asa de usor. Este nevoie de un control al portiilor. Portiile uriase vor fi date uitarii si-n schimb se vor servi portii moderate (cat sa poti manca si nu mai mult). Daca servesti hrana pe platouri mari, ai tendinta sa mananci mai mult. Si nu spun eu asta, ci expertii. La fel se intampla si cu bautura.

Daca bei sampanie ori alta bautura alcoolica, din pahare mari, vei avea tendinta sa bei mult, si stim cu totii ca bauturile alcoolice au calorii. Cum pot fi ajustate portiile, dar in acelasi timp sa nu mori de foame? Foloseste farfurii mai mici, iar pentru bauturile alcoolice pahare inguste, inalte. Cat priveste alimentele recomandate, cele trei mese principale vor fi echilibrate in carbohidrati, proteine si grasimi. Asta pentru ca organismul are nevoie de nutrient, pe care nu-i gasesti daca zi de zi servesti aceleasi alimente. Ce cantitate de proteine?

Afla mai departe detaliile dietei

Tags:
ceai verde
ceai alb
ceai negru
oolong
dieta cu ceai
Mark Ukra
the ultimate tea diet
ceaiul slabeste
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare