Cum sa iti faci viata mai usoara

Ma vaitam prin birou ca nu mai am viata personala. Ca totul se reduce la munca, munca si iar munca si apoi …sa nu uit, mda munca. Ce sa mai fac? Cum sa scot camasa fara sa renunt la munca si sa ma refugiez intr-o casa uitata de lume, intr-un colt de sat? E de fapt foarte simplu. Afla cum sa iti faci viata mai usoara si vei simti cum toate greutatile lumii se vor ridica de pe umerii tai de Atlas precoce.

Primul pas e sa arunci arunci gandurile negre. Sa nu te lasi prinsa in capcana grijilor pentru ca de acolo nu mai palpaie nici un flash de creativitate si speranta. Asa ca razi! Razi cu gura pana la urechi si daca ai uitat sa o faci sau nu gasesti nici un motiv, razi fortat. Uita-te in oglinda si razi. Nu-i asa ca ai chipul mai luminos? Rasul coboara nivelul de stress si te contamineaza cu optimism. In plus vei trai mai mult decat semenii tai posaci.Si pun pariu ca nu stiai ca rasul reduce durerea.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Redu din timpul alocat televizorului. Nu ai de ce sa stii pe de rost cate conflicte au izbucnit in ultima saptamana sau cat a scazut bursa. E important sa detii informatii despre lumea din jur ca sa nu stai intr-un Turn de Fildes dar mai important este sa nu te stresezi foarte tare cu problemele altora. Daca petreci ore in sir in fata televizorului nu vei mai reusi sa faci nimic productiv pentru tine. Daca tot tii sa te uiti la televizor, fa niste exerciti pentru ca daca nu stiai, televizorul ingrasa.

Daca tii la somnul tau, ai grija sa inchizi toate electronicele cu 20 de minute inainte de culcare. Daca le tii deschise in timp ce dormi iti pot da impresia ca e inca zi si iti strica ritmul.

Nu sari peste micul dejun. Stiu ca va repetam aproape zilnic pe Dietetik dar poate va intra in cap ca e o mare problema sa nu mananci prima masa a zilei. Ai nevoie de masa asta ca de aer. Aduce cu ea proteine si fibre care sa iti ridice nivelul de energie pana la tavan si sa iti puna metabolismul in miscare. Altfel nu vei reusi nici sa slabesti, nici sa ai energie, nici sa excelezi la job.

Mai multe trucuri care iti fac viata mai usoara gasesti pe Fitsugar.com.

 

Tags:
Cum sa iti faci viata mai usoara
relaxare
regim de viata sanatos
stress
mic dejun
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare