Cum slabesti in timp ce dormi

Stiu, pare incredibil, dar se poate sa slabesti si peste noaspte daca tii cont de anumite sfaturi. Nu este orice slabire, ci chiar 1,5 kilograme pana dimineata la micul dejun. Nu va ganditi ca trebuie sa va abtineti de la mancare pentru asta. Departe de acest gand. Totul pe baza sanatoasa si fara sa lezeze organismul! Secretul este sa consumati pe timpul zilei alimente care ofera satietate si care va stimuleaza digestia. Nu mai este un secret ca o digestie proasta va impiedica sa aveti un somn de calitate.
 
Acest pont poate ajuta mult persoanele care sunt foarte ocupate zi de zi si nu au timp sa faca miscare in timpul zilei. Daca aveti cateva kilograme in plus, v-ar ajuta foarte mult sa slabiti pe timpul noptii, daca nu se poate in timpul zilei. Consumand in timpul zilei si chiar seara inainte de culcare alimentele corespunzatoare, veti putea arde si 800 de calorii cu un somn profund. Plus de asta, a doua zi o sa va treziti foarte odihniti.
 
Nu trebuie neaparat sa tineti o dieta pentru asta. Trebuie doar sa aveti niste ore fixe de mancat si sa le respectati cu sfintenie, iar daca la cina consumati anumite alimente, o sa slabiti rapid. Pe timpul zilei trebuie sa aveti 3 mese principale si 2-3 gustari intre ele. Nu trebuie sa treaca o zi fara sa consumati 5 legume si 2-3 fructe. Micul dejun se ia la primele ore ale diminetii si trebuie sa fie foarte sanatos. Recomand cerealele cu lapte sau cu fructe. Sunt delicioase si satioase. Celelalte mese trebuie sa aiba loc la 3 ore si trebuie sa consumati doar alimente sanatoase. Exlus prajeli, sucuri carbogazoase, alcool, produse de patiserie, dulciuri si orice altceva ingrasa. Este important ca si alimentele sanatoase alese sa fie preparate corespunzator, anume sa fie fierte, la abur, la gratar sau la cuptor. Doar asa veti beneficia de nutrientii corespunzatori si nu veti acumula kilograme in plus.

Ce alimente trebuie sa consumi la cina?

Cina se ia la ora 18 si trebuie sa consumi urmatoarele alimente:
  • Peste
  • Rosii
  • Carne de pui
  • Porumb fiert
  • Cereale integrale
  • Fasole verde
  • Cartofi dulci
  • Linte
  • Salata verde
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie
  • Usturoi
  • Alune
  • Fistic
  • Ghimbir
  • Sparanghel

Sa stiti ca oricare dintre aceste alimente stimuleaza arderea grasimilor si depinde foarte mult cum le combini. O portie nu trebuie sa depaseasca 350 de grame. Vreti sa va mai spun un secret? Daca utilizati ierburi aromatice peste orice tip de mancare, veti reusi si pe timpul zilei sa slabiti, iar dupa cateva zile o sa dati jos si 4-5 kilograme. Aceste ierburi sunt foarte sanatoase si ajuta la o buna detoxifiere a organismului, dar si la digestie. Este de ajuns cat sa va luati vitaminele, mineralele, proteinele si fibrele necesare organismului. De asemenea, nu uitati ca un somn de calitate trebuie sa fie de 7-8 ore.
 
Nu uitati ca pe timpul zilei, dar si seara sa consumati multe lichide. Nu aveti voie mai putin de 500 ml. Recomand apa cu lamaie sau sucuri naturale detoxifiante. Sunt foarte sanatoase, se fac usor si va racoresc foarte bine. O sa va ajute pe noapte sa va stimulati digestia si o sa accelereze arderea grasimilor. De ce se numesc sucuri detoxifiante? Pentru ca va curata organismul de toxine. Inainte de a aborda un regim alimentar sanatos este necesar sa faceti o cura de detoxifiere. Nu exista slabire fara detoxifiere. Merg mana-n mana. Partea minunata este ca o sa va simtiti mult mai bine ca stare generala si o sa slabiti peste noapte.

Pe piata romaneasca a aparut un produs inedit, respectiv niste plasturi de slabit, care promit ca va slabesc fara sa faceti nimic si promit ca va scad si unitatile de colesterol. Nu trebuie sa va faceti probleme. Daca ii puneti peste noapte, ingredientele naturale vor actiona in permanenta pentru dumneavoastra si veti slabi si mai mult. Acesti plasturi dietetici merg purtati si pe timpul zilei. Se lipesc pe piele si nu va sti nimeni ca-i purtati pe sub haine.
Stiu ca am spus anterior ca slabirea peste noapte se adreseaza in special persoanelor care nu au timp ziua de miscare, dar seara trebuie sa faceti niste exercitii simple de Tabata pentru slabit. Le poate face oricine si nu va ia mai mult de 20-30 de minute. Nu aveti idee cate calorii ardeti cu aceste exercitii si cat de bine va tonifiaza corpul! Peste noapte va fi si mai accelerata arderea grasimilor cu aceste exercitii si puteti slabi in mod sigur.

Vedeti cat este de usor sa slabiti peste noapte cu aceste sfaturi? Cand le puneti in aplicare?

 

Tags:
slabire sanatoasa
slabire in somn
slabeste in timp ce dormi
slabeste noaptea
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Danciu
    1. Danciu 10.07.2018 10:41

    Scaderea in greutate se poate obtine printr-o dieta adecvata si printr-un program de exercitii fizice adecvate.

  • Andrei
    2. Andrei 22.10.2018 12:04

    Arderea grasimilor este foarte importanta, dar pare greu de crezut ca se poate slabi 1,5 kg in timp ce dormi.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare