Melcii - secretul pielii netede, luminoase si lipsite de riduri. Afla mai multe detalii!

Infrumusetare 14.08.2018 dietetik
Melcii nu sunt tocmai cele mai dragalase vietuitoare, dar se pare ca ascund niste proprietati uimitoare pentru piele. Multi considera melcii o delicatesa si prin urmare aleg sa-i consume in cele mai inedite retete in unele tari tocmai pentru ca au in compozitie vitamine, minerale si proteine de calitate. In plus, prin consum ajuta si la stimularea naturala a producerii de colagen din corp pentru a ne regenera intreg organismul si implicit pielea, cel mai mare organ al nostru. Calitatea pielii a fost dintotdeauna un subiect la ordinea zilei, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos si se pare ca tot melcul este solutia. Mai multe detalii vei afla in randurile urmatoare!
 
Te intrebi cum poti avea o piele lipsita de imperfectiuni cu ajutorul melcilor? Ei bine, mai multe studii au aratat faptul ca secretiile de la melci au reale proprietati regenerative asupra pielii si o pot imbunanati pana in cele mai adanci straturi. Chiar si persoanele fara studii de specialitate si-au dat seama de calitatile extractului de melc. De exemplu, angajatii mai multor ferme de melci din afara au observat ca ranile si cicatricile de pe brate aproape au disparut tocmai pentru ca intrau zilnic in contact cu melcii. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa urmarim melcii dupa ploaie si sa ne jucam cu ei. Exista in prezent solutii mai placute gratie tehnologiei avansate.
 
Despre proprietatile uimitoare ale melcilor s-a aflat prin anii ’60 atunci cand se incerca gasirea de remedii pentru tratarea si prevenirea cancerului. Unii s-au gandit ca melcii au reusit sa traiasca in cele mai aprige conditii de-a lungul milioanelor de ani, iar la o analiza mai amanuntita s-a aflat si de ce. Se pare ca melcii si-au format propriile mecanisme de regenerare si de protectie, iar in prezent ne putem  bucura si noi de acelasi beneficii. 
 
Daca barbatii nu prea sunt interesati de aspectul pielii, femeile vor ramane mereu iubitoare de frumos si tinerete. Acestea fiind spuse, extractul de melc a ajuns sa fie inclus in ultimii zece ani in diverse produse pentru ingrijirea si tratarea pielii.
 
 
 

Ce contin mai exact melcii?

 

Am spus deja anterior ca melcii contin vitamine, minerale, colagen si proteine de calitate, dar sa stii ca lista beneficiilor nu se opreste aici. S-a descoperit ca ar mai contine o enzime numita alantoina, antioxidanti puternici si acid glycolic pentru exfoliere profunda si regenerare. Se pare ca extractul de melc contine toate substantele de care are nevoie pielea indiferent de varsta sau problemele specifice.
 
Extractul  de melc are efect direct asupra pielii daca este aplicat ca atare folosind diverse produse ce-l contin, dar nu putem neglija nici consumul de melci. In cazul in care vei gasi in meniul principal un preparat pe baza de melc in alte tari, nu ezita sa-l consumi. Vei castiga  multe beneficii si pe partea interna.
 
 

Beneficiile melcilor pentru piele

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu este de mirare ca toata lumea a inceput sa fie innebunita dupa extractul de melc si produsele specifice. Gratie tehnologiei am ajuns sa avem pe piata creme de fata si de corp, demachiante, lotiuni tonice, produse anti-aging si de recapatare a conturului fetei, dar si creme cicatrizante ramase in urma operatiilor sau a accidentelor. Iata cum te ajuta produsele ce contin miraculosul  extract de melc:
 
1.Poti preveni si intarzia cat de mult poti procesul de imbatranire a pielii, dar asta numai daca actionezi undeva in jurul varstei de 24-25 de ani.
 
2.Ridurile si liniile fine deja formate nu mai pot fi corectate 100% decat cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic, dar extratcul de melc aduce o imbunatatire ce nu poate fi trecuta cu vederea. Pielea va fi netezita, radianta si hidratata.
 
3.Pielea va fi mereu cu aspect tanar gratie proprietatilor exfoliante si prin urmare se va regenera mai repede.
 
 
4.Vei ameliora vizibil cicatricile, semnele, zgarieturile, arsurile solare si chiar semnele post-acneice.
 
5.Te ajuta sa stii sub control glandele sebacee de la nivelul tenului. Nu-ti va mai luci excesiv tenul dupa cateva minute de la curatarea fetei.
 
6.Pielea va deveni mai elastica atat pe ten, gat, decolteu, maini cat si restul corpului. Proprietatile melcilor lucreaza la fel in orice zona a corpului.
 
 
7.Nu te mai chinui cu acneea vulgara si asta pentru ca melcul are si proprietati antiseptice si antiinflamatoare.
 
8.Ameliorezi vergeturile existente considerabil si le previi pe cele noi, ceea ce este uimitor. Incearca si aceasta vitamina pentru vergeturi!
 
 
 

 

Tags:
secretul pielii lipsite de riduri
riduri
melcii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Andra
    1. Andra 01.10.2018 13:44

    Pentru eliminarea ridurilor se poate folosi si Timeless o crema pentru eliminarea ridurilor.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare