Scapa de mirosul de transpiratie

Cum a venit zapada si ne-am infasurat in straturi peste straturi de haine, aerul din autobuz a devenit de nerespirat. Nimeni nu scapa de mirosul de transpiratie. Mainile ridicate deasupra capului, pentru asigurarea echilibrului in mers, ar trebui interzise daca adapostesc la subrat scorburi mirositoare de sconcsi. Nu inteleg daca persoanele care emana mirosuri care-ti muta nasul din loc au devenit imune sau pur si simplu au renuntat sa mai lupte cu napasta care i-a lovit.

Armata de oameni transpirati ataca tot ce prinde cu super-puterea emanata printr-o singura ridicare de brat. Pentru binele nasurilor noastre e timpul sa pornim ofensiva prin informatie.Dragi emanatori de transpiratie, aflati ca mirosul urat care va acopera pielea e provocat de interactiunea dintre bacteriile care coexista pe pielea voastra si sarurile eliminate prin transpiratie.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Afla cum poti sa iti faci antiperspirant natural la tine acasa.

In primul rand, elementare sunt apa si sapunul, asta am invatat inca de mici. Ceea ce nu stie oricine este ca dieta joaca un rol important in gestionarea mirosului. Iideal ar fi sa aveti un regim de viata sanatos, bogat in cereale, fructe si legume si multe lichide alcanile : ceai, apa plata, supe de zarzavat.

Carnea consumata in exces accentueaza mirosul de transpiratie. Extractele de proteine si uleiuri din anumite mancaruri si condimente raman in corp mult timp dupa ce au fost mancare si influenteaza mirosul de transpiratie. Asa ca o idee buna ar fi sa nu mancati carne in exces.

Daca va stiti cu probleme, nu purtati haine din materiale plastice. Alegeti haine din fibra naturala cum ar fi bumbacul sau inul, care absorb transpiratia mai bine decat o fac materialele sintetice.

Relaxati-va, dead-line-urile va streseaza si corpul raspunde la asemenea presiuni prin broboane de transpiratie. Ca sa rezolvati problema, beti niste ceai de salvie. Contine tanin si diverse antiseptice care va calmeaza. Daca beti ceaiul zilnic, dar nu in cantitati mari, veti reduce si nivelul de transpiratie.

Dupa toate sfaturile pe care ti le-am dat, la inceput de vara nu imi ramane decat sa te implor : fa ceva si scapa de transpiratie!
 

Tags:
transpiratie
miros transpiratie
glade sudoripare
antiperspirant
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare