Supa crema de rosii

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- 150 grame de rosii
- 1 ceapa mica
- ½ cana lapte degresat
- 1 cana apa/ supa
- Sare, piper dupa gust
- 10 grame unt

Mod de preparare:

Intr-o tigaie de teflon puneti la topit jumatate din unt, apoi adaugati rosiile si ceapa maruntite si lasati-le la calit 5 minute.

Adaugati niste apa sau supa si lasati la fiert timp de 15-20 min, pana toate legumele sunt patrunse. Puneti amestecul din tigaie intr-un blender apoi strecurati.

Untul ramas se pune in tigaie si se topeste, dupa care se adauga laptele si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba.Lasati la fiert cam 3-4 minute pana cand amestecul se ingroasa ( se adauga putina faina). Se adauga amestecul de rosii peste sosul alb si se lasa la firt inca 3-5 minute. Se serveste fierbinte.

Calorii: 180; Carbohidrati: 8,3 g; Grasimi 8,3 g; Proteine: 23,7 g.

Pofta buna!

Tags:
rosii
ceapa
lapte
apa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare