Supa crema de rosii
Ingrediente:
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- 150 grame de rosii
- 1 ceapa mica
- ½ cana lapte degresat
- 1 cana apa/ supa
- Sare, piper dupa gust
- 10 grame unt
Mod de preparare:
Intr-o tigaie de teflon puneti la topit jumatate din unt, apoi adaugati rosiile si ceapa maruntite si lasati-le la calit 5 minute.
Adaugati niste apa sau supa si lasati la fiert timp de 15-20 min, pana toate legumele sunt patrunse. Puneti amestecul din tigaie intr-un blender apoi strecurati.
Untul ramas se pune in tigaie si se topeste, dupa care se adauga laptele si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba.Lasati la fiert cam 3-4 minute pana cand amestecul se ingroasa ( se adauga putina faina). Se adauga amestecul de rosii peste sosul alb si se lasa la firt inca 3-5 minute. Se serveste fierbinte.
Calorii: 180; Carbohidrati: 8,3 g; Grasimi 8,3 g; Proteine: 23,7 g.
Pofta buna!