Gisele Bundchen stie cum sa slabeasca

Are 2 copii si 33 de ani si arata fabulos. Cunoscuta tuturor ca modelul de la Victoria’s Secret, Gisele Bundchen nu arata asa gratie Providentei. Munceste mult ca sa aiba silueta perfecta dar, spune ea, o face cu entuziasm. Gisele Bundchen stie cum sa slabeasca, poate de aceea are un stil de viata extrem de activ.

La capitolul sporturi facute in sala, modelul e innebunit dupa artele martiale. Cine s-ar fi gandit ca o tipa care prezinta costume de baie pe podium te poate pune la pamant din 3 miscari simple? Dupa ce s-a mutat la Boston, Gisele Bundchen a inceput sa practice kung fu si tai chi, sporturi pe care le-a practicat chiar si in timpul sarcinii, atat de tare i-au placut. In medie, modelul face kung fu de trei ori pe saptamana, timp de o ora si jumatate. Pe Fitsugar gasiti antrenamentul ei de arte martiale.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tot la capitolul sporturi practicate in sala trecem si metoda Tracy Anderson, despre care v-am povestit si noi cu ceva timp in urma. Modelul a devenit fan al metodei si o imbina perfect cu orele de aerobic si sedintele de stretching.

Dupa efortul fizic se cere putina meditatie si Gisele Bundchen apeleaza la Anusara Yoga. Este modul in care isi incepe fiecare dimineata si prin care isi relaxeaza mintea si isi intareste tricepsii si isi creste rezistenta la efort. In timpul sarcinii a facut yoga de 3 ori pe saptamana.

Ca orice mama, joaca alaturi de copii sai devine un antrenament placut. In consecinta modelul alege sa petreaca timp in natura alaturi de copii si asa mai arde cateva calorii. Nici acum nu renunta la bicicleta sau surfing si continua sa aiba o viata foarte activa pentru ca stie cum sa aiba grija de silueta ei si in acelasi timp sa se simta bine.

 

 

Tags:
Gisele Bundchen stie cum sa slabeasca
anusara yoga
tracy anderson
Gisele Bundchen
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare