Paste cu masline si branza feta
Ingrediente:
230 g spaghete din cereale integrale, negatite
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi, maruntiti
230 g ciuperci, feliate
2 dovlecei mici, feliati
oregano uscat, in functie de preferinta pentru gust
Sare si piper, in functie de preferinta pentru gust
12 masline negre, fara samburi si feliate
28 g branza feta, faramitata
Mod de preparare:
1. Intr-o oala mare puneti apa si sare si lasati sa fiarba. Adaugati spaghetele si lasati aproximativ 8-10 minute si strecurati-le.
2. Incalziti ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si caliti usturoiul timp de 2 minute. Adaugati ciupercile si dovleceii. Condimentati cu oregano, sare si piper, in functie de preferinta pentru gust. Amestecati in compozitie masline si lasati pe foc pana cand se incalzesc.
3. Adaugati pastele in tigaie si amestecati bine. Lasati pe foc inca 2 minute apoi presurati branza feta pe deasupra si serviti.
Informatii nutritionale:
Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 272 calorii, 7.4 g colesterol, 6 mg colesterol, 335 mg sodiu, 43.2 g carbohidrati, 9 g fibre si 12 g proteine.
Pofta buna!
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!