Produsele naturiste imi fac viata mai buna

Am nopti in care adorm la 3 dimineata ca sa ma trezesc la 5. Mai sunt si noptile frustrante in care adorm devreme si ma trezeste pana si sforaitul pisicii. Da, pisica mea sforaie…
Degeaba beau ceai de tei, inutil imi pun o cana cu lapte cald pe noptiera. Somnul nu se lasa atras nicicum. In stare de maxima irascibilitate am inceput sa ma documentez. Pe forumuri, prin farmacii, pe la doctori si i-am dat de cap.


Am inghitit cu sceptiscim o pilula mica de Sleep Optimizer de la Naturistexpert si ce sa vezi ? Am adormit mai ceva ca Frumoasa din Padure. Acum dorm atat de adanc ca poti sa tai lemne langa mine si in plus ma concentrez si mai bine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Ma inteleg de minune cu produsele naturiste, asa ca profit la maximum de ele. Mai ales ca au gasit si ac de cojul oboselii cornice si a lipsei poftei de mancare cu care ma confrunt. Imi petrec ziua in fata computerului in consecinta nu ma pot lauda defel cu un stil de viata sanatos. Ca sa ma mentin in forma imi iau vitaminele si mineralele din Alive fara fier si sunt fit pentru o plimbare in parc la orice ora. Ma simt excelent !


Daca as face o lista cu factorii externi daunatori as da in paranoia. Pai cum altfel cand ma gandesc cum imi afecteaza poluarea tenul, alimentatia deficitara silueata, fumatul dintii si plamanii ? Si ce sa mai zici de radiatiile care te ataca din toate unghiurile ca niste pradatori iscusiti ?

Cred ca mai mult pentru sanatatea mea mintala am inceput sa iau Antioxidant Optimizer care reuseste performanta de a fi de 20 de ori mai eficient decat vitamina C si de 300 de ori mai eficient decat sora ei, vitamina E. In plus protejeaza si stabilizeaza membrana celulei hepatice ceea ce ma ajuta sa ma lansez fara probleme in betii ocazionale pe Lipscani.


Va spun eu, secretul unei vieti bune se cumpara de la Naturistexpert.

Tags:
Naturistexpert
produse naturiste
SleepOptimizer
Alive
Antioxidant Optimizer
insomnii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare