Valentine’s Day la sala

Ce mese imbelsugate in restaurante de fite ? Ce plimbari romantice la Paris ? Daca vrei un eveniment inedit, ia-ti jumatate de mana si petreceti Valentine’s Day la sala.Echipamentul nu implica lenjerie sexy si decorul nu contine un pat ca element central.

Exercitiile in doi nu reprezinta altceva decat o noua oportunitate de apropiere si chiar de flirt. Daca ai o ocazie atat de buna pentru a-i admira muschii si abdomenul plat, de ce sa o ratezi ? Tie iti va bucura ochiul, partenerului ii va imbunatati parerea despre propria persoana. It's a win-win situation.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

De Valentine’s Day scoate-l la jogging. Nimic nu e mai reconfortant decat o sedinta de alergat prin parc alaturi de persoana iubita. De altfel, poate fi si o metoda subtila de a-i sugera ca e cazul sa aiba un regim de viata mai sanatos si ca e timpul sa dea burta jos.

Incearca sa faci un program antrenant si alterneaza trei minute de jogging cu unul de mers rapid. Va puteti chiar si intrece, daca ati facut destule exercitii cardio.

De cand nu ati mai dansat impreuna ? Daca va ia mai mult de 3 secunde sa raspundeti, inseamna ca ultimul dans cu persoana iubita se pierde in negura timpului. De ce sa nu o faceti ? Nu e nimic mai sexy decat dansul cu partenerul. Faceti o selectie din melodiile care va plac amandurora si transformati livingul in ring de dans. Veti arde calorii si va veti petrece o seara placuta impreuna in pasi de dans.

Ai lucrat vreodata sub indrumarea unui antrenor personal ? Daca nu, e cazul sa o faci. Probabil partenerul s-a plictisit de aceeasi curea/cravata/camasa pe care o primeste in fiecare an de Valentine’s Day. Surprinde-l placut cu o sedinta la sala, cu antrenor personal. Pentru doi, evident. Veti vedea cum apare spiritul competitiv pe masura ce il priviti pe celalalt lucrandu-si muschii.

Yoga va este de foarte mare ajutor daca vreti sa va intariti relatia. Stretching-ul si conectarea mintii cu trupul va vor ajuta sa va concentrati pe legatura pe care o aveti. Ganditi mult mai clar dupa ce eliminati stresul si rutina, oricine stie asta.

Asadar ce planuri aveti de Valentine’s Day ?

 

Tags:
Valentine’s Day la sala
regim de viata sanatos
yoga
inot
dans
calorii
calculator de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare