De ce nu slabesti daca mananci mai putin?

Te-ai saturat sa nu te mai incapa nici o haina din sifonier si ai inceput sa tii un fel de dieta? De ce nu slabesti daca mananci mai putin? Poate ca nu ai ales o strategie eficienta si semnele sunt clare din moment ce esti lipsita de energie, infometata si extrem de frustrata ca nu scapi de kilogramele in plus. Daca te regasesti in comportamentele de mai jos, inseamna ca iti sabotezi singura dieta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sari peste micul dejun

Este una dintre greselile pe care cei mai multi dintre noi le fac. Toate cercetarile arata ca persoanele care au un regim de viata sanatos si mananca dimineata au o silueta de invidiat, asa ca nu incepe ziua fara ceva de mancare. Fie si un mic sandwich. Daca nu ai timp ti-l poti pregati cu o seara inainte, ai aici niste sugestii. Nutritionistii sustin ca cel mai sanatos mic dejun pentru cei aflati la dieta este cel cu cereale integrale.

Nu bei apa

Daca esti ca mine tinzi sa uiti sa bei apa in timpul zilei. Am avut mari probleme din cauza deshidratarii asa ca am inceput sa beau cand m-am simtit rau. Nu reusesc intotdeauna sa beau cei doi litri necesari pe zi, insa nici nu incerc sa inlocuiesc apa cu sucuri carbogazoase, ca sa nu cresc aportul de calorii. In plus apa ma ajuta sa imi gestionez starile de foame. Un studiu recent a demonstrat ca oamenii care beau 2 pahare de apa inainte de masa asimilau cu 90 de calorii mai putin.

Nu dormi suficient

Legatura dintre somn si pierderea in greutate exista si din pacate, daca nu dormi suficient risti sa te ingrasi si sa nu mai scapi de kilograme.

In situatia aceasta se afla cu precadere persoanele care dorm 5-6 ore pe noapte. Lipsa somnului incetineste metabolismul si organismul obosit nu mai are putere sa arda calorii. Oboseala stimuleaza si apetitul, un studiu recent arata ca persoanele private de somn consuma cu 500 de calorii mai mult in fiecare zi.

Daca te intrebi in continuare de ce nu slabesti, daca mananci putin, gasesti mai multe raspunsuri pe Health.com.

 

Tags:
De ce nu slabesti daca mananci mai putin
diete rapide
dieta eficienta
hidratare
cel mai sanatos mic dejun
somnul ingrasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Flory
    1. Flory 02.07.2014 09:11

    Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: toleflorina@yahoo.com

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare