Poti sa slabesti frumos!

Pentru ca ma autodefinesc prin comoditate m-am gandit ca sigur fac parte dintr-o casta numeroasa care are nevoie de o noua abordare in lupta cu colaceii dizgratiosi si cu burtile care aluneca in liniste peste pantaloni.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Am dat telefoane in stanga si-n dreapta la sfatuitorii mei de taina, nutritionisti si am aflat ca ne concentram pana acum in directii total gresite. Nu trebuie sa punem accent pe curele draconice si nici pe sport, ne trebuie un plan mult mai bine pus la punct din care nu trebuie sa lipseasca ingredientul principal – vointa.

 

Ma distreaza rictusurile care vi se creioneaza pe fata cand cititi randurile astea dar ce ati spune daca v-as demonstra ca puteti slabi fara sa faceti modificari majore in dieta voastra ? Va provoc la un stil de viata sanatos. Cine mai doreste, cine mai pofteste nu trebuie decat sa urmeze micii pasi care duc spre silueta de vis.

 

Inainte de toate faceti o razie prin bucatarie.Zahar, chips-uri, arahide – aruncati tot ce va ingrasa intr-o cutie si duceti obiectul malefic departe de casa. De-abia acum aveti terenul pregatit si puteti incepe.

 

Primul sfat: nu exagera cu mancarea! Stiu ca mama v-a spus ca e civilizat sa mancati tot din farfurie, dar nu era decat un mod de a va motiva sa mancati in copilarie cand aveati nevoie de tot aportul de energie pe care vi-l aduceau mesele respective. Acum e ok, daca rasfoiti codul bunelor maniere veti afla ca puteti renunta la mancare exact in momentul in care v-ati saturat chiar daca asta inseamna ca ati ajuns la satietate dupa 3  furculite de salata.

 

Acordati o atentie deosebita si cand vine vorba de controlul portiilor. Stiati ca o portie corecta de peste sau carne va fi de dimensiunile unui pachet de carti de joc, o portie de iaurt este de dimensiunea unei mingi de tenis, iar o portie de grasime nu trebuie sa depaseasca dimensiunea varfului unui deget. Tineti cont de asta !

 

Tags:
vointa de a slabi
cum slabesc
dieta simpla
dieta 10 saptamani
slabit sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare