Remediile naturiste din camara ta

Imi innebunesc organismul daca la fiecare mica durere, intepatura sau ameteala il naucesc cu medicamente. Ce e de facut? Solutia e la tine acasa. Am ales sa iti vorbesc despre remediile naturiste din camara ta. Sunt remedii care trateaza orice durere minora. E ca si cum ai locui cu un vraci in casa, care iti spune ce sa iei si cand, ca sa te simti bine in fiecare zi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Starile de greata trec cu ghimbir

V-am vorbit despre polivalenta ghimbirului. Iata ca poate fi folosit si pentru a indeparta starile de greata. Cel mai simplu e sa mananci chipsuri din ghimbir. Cum faci asa ceva ? E foarte simplu : initial faci o infuzie cu ghimbir introducand planta in apa fierbinte. Apoi ingheti infuzia si cand experimentezi stari de greata sugi cubul inghetat. Proprietatile anti-greata ale ghimbirului sunt eficiente cu precadere in timpul sarcinii sau dupa operatie.

Si alergiile se trateaza naturist.

 

Ceaiul de tei reduce febra

Lasa o lingura plina cu flori de tei la infuzat pentru 15 minute in apa fierbinte. Incearca sa bei incet ceaiul sis a ajungi la 3-4 cani pe zi. Febra iti va trece pentru ca teiul lucreaza pe doua planuri. Intai stimuleaza hipotalamusul – responsabil cu controlul temperaturii, apoi dilata vasele de sange, stimuland astfel transpiratia.

Anihileaza mirosul urat al picioarelor

Nu stiu daca voi va confruntati cu asa ceva dar eu, din moment ce vine vara, ma simt invaluita de odorizantul “natural”. Slava cerului ca exita remedii naturiste in camara si pot sa ma tratez. Ca sa pui asemenea miros pe fuga, trebuie sa iti introduce talpile intr-un amestec de otet cu apa. O parte otet, 2 parti apa. Alta solutie ar fi sa te iti scufunzi picioarele zilnic in ceai negru timp de o jumatate de ora. Taninul din ceai ucide bacteria responsabila cu mirosul si iti tine talpile uscate pentru mai mult timp. Vei vedea rezultatele in cateva zile.

Mai mult remedii naturiste cu ce aveti prin camara gasiti pe Prevention.com.

 

 

Tags:
Remediile naturiste din camara ta
tratament naturist
ghimbir
ceai de tei
tratament febra
miros de picioare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare