Tagliatele cu usturoi si ulei de masline

Aceasta este o reteta de tagliatele cu usturoi si ulei de masline pe care multi o apreciaza mai ales pentru simplitatea prepararii si pentru aroma minunata. Pentru o amatoare de paste ca mine, este intr-adevar o placere sa pot pregati ceva atat de rapid si de delicios.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ne trebuie pentru tagliatele cu usturoi si ulei de masline:

  • O portie de paste fierte al dente
  • O capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Cateva masline negre naturale
  • Sare aromata

 

Calim usturoiul zdrobit in ulei. Atentie, nu se lasa mai mult de cateva secunde pentru ca se amaraste. Adaugam repede si maslinele si pastele fierte cu vreo 2-3 minute mai putin decat pe ambalaj. Condimentam cu putina sare aromata si mai amestecam putin in tigaie.

 

Servim imediat tagliatele cu usturoi si ulei de masline. Ale mele s-au cam sfaramat pentru ca le-am fiert prea mult dar gustul este desavarsit de simplu si de atragator.

Tags:
usturoi
ulei de masline
tagliatele
masline negre
paste
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare