Top 4 lucruri pe care le poti face cu lamaile

Deseori luam lucrurile asa cum sunt si ne rezumam la calitatile lor de baza. Este si cazul lamailor despre care stim ca sunt bune in ceai, ne ajuta sa tratam racelile si sunt o sursa excelenta de vitamina C. A, mai stim si ca dam o aroma extraordinara daca adaugam coaja galbena, rasa, la prajituri. Sa nu ne oprim insa aici. Am facut un top cu 4 lucruri pe care le poti face cu lamaile si multe dintre ele nu au deloc legatura cu gatitul.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Lamaia improspateaza aerul din frigider. Reuseste cu success sa inlature mirosul care tinde sa se impregneze in peretii frigiderului. Trebuie doar sa stoarceti niste suc de lamaie pe un burete si sa il lasati in frigider timp de cateva ore. Vei avea o aroma fresh de fiecare data cand vei deschide usa.

Lamaia tine depresia la distanta. Ai nevoie de un pahar cu apa in care storci putina lamaie si stresul dispare cu fiecare inghitura pe care o iei. Nu lipseste din meniul celor care au activitati extenuante. Cand incepeti sa va simtiti obositi, incercati sa mancati putina lamaie, sau sa beti un strop de suc de lamaie ca sa va puneti pe picioare instantaneu.

Te-ai saturat de tocatorul care miroase a macelarie dupa ce ai taiat atat de multa carne pe el? Nu-l arunca daca nu reusesti sa il cureti doar cu apa si detergent de vase! Ca sa scapi de mirosul de carne, usturoi si ceapa care s-a impregnat in lemn, apeleaza la lamaie. Taie o jumatate si freaca bine suprafata cu ea, apoi clateste-o cu apa si sa ne spui ce rezultate ai avut.

Lamaia e arma imbatabila impotriva insectelor si reuseste sa le tina departe de bucatarie. Adio spray cu miros oribil, adio insecticide! Stoarceti putin suc de lamaie pe la praguri si in orice colt sau fisura in care ar putea sa apara vreo insecta. Ajuta sa puneti si coaja de lamaie prin colturi : alunga musafirii nepoftiti si improspateaza aerul din casa. Cum simt miros de lamaie, insectele stiu ca nu e de ele si stau departe de zona in care exista suc sau coaja de lamaie din cauza ca nu tolereaza lamaile.

Acesta a fost topul cu 4 lucruri pe care le poti face cu lamaile, multe altele gasiti pe whydontyoutrythis.com.

 

Tags:
Top 4 lucruri pe care le poti face cu lamaile
dieta cu lamaie
lamaia alunga insectele
tratament depresie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare