Lamaia in dieta

O lamaie in dieta face silueta perfecta. Cel putin asta sustin toate starurile de la Hollywood care se isi poarta hainele stramte facand osanale cosuletului cu lamai. Fructul face minuni, daca este consumat dupa anumite reguli. In caz contrar, riscati sa va alegeti doar cu putina gastrita sau chiar ulcer. Respectand cele 7 principii ale metodei doctorului Martine Andre, pierzi minimum jumatate de numar la pantaloni. Sa nu mai vorbim de surplusul de energie care te va ajuta sa iei viata in piept cu elan.

    

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pentru o dieta speciala se impune o pregatire speciala. Asadar, cu o zi inainte de a incepe, trebuie sa va pregatiti ca la carte. Pasul esential : detoxifierea. Dati fuga in piata si cumparati fructe si legume proaspete si beti multa limonada. 

Lamaia in dieta se bazeaza pe consumul de limonada. Astfel se va prepara o limonada din : trei litri de apa, o ceasca cu suc de lamaie,  o ceasca cu sirop de artar, o lingura cu chilli (sau piper cayenne). Din aceasta bautura veti bea cel mult 10 pahare pe zi. In rest veti consuma numai alimente sanatoase (fructe, legume, sucuri naturale), bogate in nutrienti. Nu aveti voie sa exagerati cu portiile de mancare, trebuie sa mancati cat mai echilibrat.

Ati urmat dieta si odata terminata nu stiti ce e bine sa consumati? Daca vreti sa va luati adio definitiv de la sunculite va trebui sa faceti un efort si sa incepeti sa mancati sanatos, pentru ca doar lamaia in dieta, singura nu le poate fec chiar pe toate.

In prima zi dupa dieta puteti consuma sucuri naturale, de fructe. A doua zi puteti consuma fructe si abia din cea a treia zi puteti servi mancaruri usoare, care sa nu contina grasimi ori glucide.

Atentie insa, dieta cu lamai se tine doar pentru o scurta perioada de timp si doar, subliniez doar daca vreti sa slabiti rapid si eficient, scrie Lemon Diet 

Ca orice dieta, si aceasta are cateva contraindicatii. Sucul de lamaie este contraindicat persoanelor care sufera de gastrite hiperacide si ulcer.

Ati folosit vreodata lamaie pentru cura de slabire ? 
 

Tags:
lamaia in dieta
dieta pentru scaderea in greutate
calorii
grasimi
limonada
piper
matabolism
detoxifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
4 Comentarii
  • rrodica
    1. rrodica 27.07.2011 23:10

    FARA SIROP DE ARTAR NU SE POATE ?

  • elena
    2. elena 18.08.2011 09:40

    Eu folosesc lamaia 1 lamaie la 2L de apa.Ma simt si mai bine si kg au inceput sa scada:)

  • ELENA
    3. ELENA 18.08.2011 09:42

    Am uitat sa specific folosesc doar lamaia cu apa atata fara sirop de artar sau alceva

  • puiutmiha
    4. puiutmiha 31.01.2012 11:33

    eu mananc orice,dar inainte de fiecare masa cu o jumatate de ora beau 400 de ml de apa cu zeama de la o lamaie,vreau sa zic ca la kg nu se cunoaste ca as fi dat jos ceva,dar au cam disparut colaceii si o parte din burtica de dupa nasterea de acu 2 ani,e super buna apa plata cu lamaie,nu trebuie sa te infometezi,dar nici sa te indopi,mananci echilibrat,de exemplu,beau dimineata pe nemancate,apa plata cu lamaie,la o jumatate de ora dupa,mananc dimineata o cana mare de lapte din comert cu 3,5/% grasime,cu 2 pumni de musli cu de toate,dar aceea la punga transparenta,la pranz,beau din nou apa plata cu lamaie,si dupa o jumatate de ora mananc ciorbica de orice cu painica alba,2 felii,intre mese fructe daca mi se face foame,iar seara beau apa plata cu lamaie,si la o jumatate de ora mananc carnita cu salata verde,cu doua felii de paine alba,am slabit luna aceeasta doar un kg,dar nu ma supar,cu cat dau mai putine pe luna,cu atat nu risc sa se puna mai repede kg date jos,asa ca anul acesta imi propun sa slabesc 12 kg,poate la vara cand e caldura si nu prea mananci decat fructe si salate,se poate sa dai mai mult jos,dar putine,sa nu se puna la loc repede,si mai mananc seara o patratica de ciocolata neagra,pt ca am glicemia foarte rau scazuta,si mi se face rau,daca nu mananc dulce atunci,si doctorul mi-a recomandat o patratica de ciocolata pe fiecare seara,inainte de culcare cu patru ore inainte de culcare,mentionez ca acuml am 74 de kg

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare