7 Zile de exercitii fizice simple care vor arde grasimea enervanta

Fitness 25.10.2018 dietetik
Pentru ca exista multe programe de exercitii din care putem alege este destul de greu sa le alegi pe cele mai potrivite. Nu toate persoanele au aceeasi conditie fizica, motiv pentru care vor dori sa se orienteze spre exercitii mai usoare si rapide. Sa nu uitam ca timpul este o resursa pretioasa de care nu ne mai putem bucura ca odinioara. Cine isi doreste sa slabeasca isi va gasi timp sa faca in fiecare zi cate 5-10 minute de exercitii. Am luat in considerare toate aspectele negative si am gasit cel mai bun program de exercitii pilates, bune de facut in confortul propriei case  in fiecare zi a saptamanii. Asadar, dupa 7 zile de executare vei observa ca iti lucreaza toate zonele corpului, le tonifiaza si te ajuta sa subtiezi stratul de grasime.
 
Poti fi trecut de varsta de 40 de ani ca nu este o problema. Exerciitiile propuse sunt simple, nu te obosesc si le poti executa in ritmul tau. Te asiguram ca te vei simti altfel si vei avea mai multa energie pentru a-ti desfasura si restul activitatilor zilnice.
 
De ce sa alegi acest program de 7 zile si nu altul? Ei bine, acesta este cel mai simplu si cel mai potrivit pentru persoanele ocupate sau care nu sunt fanele miscarii. Te ajuta sa arzi calorii, sa te tonifiezi per ansamblu si sa eviti sa mai fii o persoana sedentara. Iata ce-ti propunem:
 
1.Exercitiu pentru abdomen din picioare
 
Iti va lucra in special muschii abdominali oblici si bratele pentru ca vei folosi gantere mici de cate 1 kg sau poti folosi o sticla de apa de jumatate de litru. In plus, vei arde calorii. Se executa din picioare, care vor fi usor departate si alege o mana in care sa tii sticla sau gantera. Lasa-te pe partea cu gantera sau sticla, iar cealalta mana sa fie dupa la cap. Va fi o extensie laterala pe fiecare parte si sunt necesare 30 de repetari.
 
 
2.Abdomene pe saltea altfel – mult mai usoare, dar mai benefice
 
Stai intins pe o saltea pentru yoga sau pe un pat cu saltea tare. Nu ai nevoie de accesorii pentru ca te vei folosi de brate si picioare (genunchii). Poti sta picior peste picior fiind intins pe spate sau mai bine zis un picior se pune pe genunchi iar bratul opus piciorului care sta pe genunchi va sta dupa cap. Cu cotul va trebui sa atingi genunchiul din aer. Sunt necesare 25 de repetari
 
 
 
3.Abdomene pentru muschi oblici de jos
 
Stai pe saltea intins cu genunchii ridicati si te vei folosi de brate cand te ridici ca penturu clasicele abdomene doar ca vei face extensie stanga, extensie dreapta. Vei lucra strict muschii oblici si partea superioara a abdomenului. Sunt necesare 30 de repetari. Miscarea este practic stanga-dreapta.
 
 
4.Exercitiu altfel pentru picioare
 
Este acel exercitiu perfect pentru oricine, dar mai ales pentru femei si asta pentru ca le lucreaza cu totul intr-un mod mai simplu decat flotarile sau genuflexiunile care te obosesc. Acesta vine la pachet si cu un bonus si anume ca-ti lucreaza si partea de jos a abdomenului, care este cea mai dificila de lucrat. Iti permite sa te joci in aer cum vrei cu picioarele. Stai intins pe spate cu bratele pe langa corp pentru ca te vor ajuta sa-ti mentii pozitia, intareste partea inferioara a abdomenului si joaca-te cu picioarele sus-jos, fa forfecari cu ele. Sunt necesare 30 de repetari.
 
 
 
5.Exercitiu combinat pentru picioare si abdomen
 
Stai in fund pe saltea si fa o extensie cu trunchiul. Va fi ca abdomenele clasice doar ca se revine la pozitia stand in sezut, iar cu o mana atinge varfurile picioarelor. Mana stanga du-o in partea dreapta si invers. Sunt necesare 15 repetari.
 
 
6.Exercitiu ca sa lucrezi tot corpul
 
Stai intins pe saltea cu spatele lipit bine de ea, bratele trebuie sa fie in aer, iar genunchii sa fie adusi la piept. Intampina genunchii cu bratele ca si cum le-ai imbratisa ca sa fie mai usor de executat, apoi departeaza in aer picioarele si iar ghemuit. Sunt necesare 15 repetari.
 
 
Este necesar sa faci aceste in fiecare zi timp de 10-15 minute, iar primele rezultate se vor vedea dupa o saptamana. Le poti face de 3-4 ori pe saptamana pentru mentinere apoi.
 
 
 
Sursa:  KaylaItsines.com

 

Tags:
exercitii care vor arde grasimea
exercitii fizice simple
7 zile de exercitii simple
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare