Anghinare cu branza de vaci

Pentru patru portii ai nevoie de:

12 miezuri mici de anghinare (din conserva),

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

zeama a doua lamai,

225 grame de branza de vaci degresata,

2 linguri arpagic tocat marunt,

cateva frunze de salata verde,

piper negru, proaspat macinat si fire de patrunjel.

 

Iar pentru dressing ai nevoie de: 1 lingura cu otet de vin alb, 2 linguri cu patrunjel tocat, 1 catel de usturoi, 1 lingurita cu mustar Dijon, sare si 1 lingurita cu ulei de masline.

 

Prima data spala anghinarele, apoi amesteca-le cu zeama de lamaie. Pune miezurile de anghinarele pe patru farfurii, pune deasupra lor branza de vaci, arpagic si piper. Intre timp fii harnic si pregateste dressingul, steca dressing cu anghinarele si serveste minunata salatica cu fire de patrunjel.

 

Pofta buna!
 

Tags:
anghinare
branza de vaci
lamaie
apragic
salata verde
patrunjel
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare