Anne Hathaway si dieta de Oscar

Am admirat-o in Les Miserables si ne-am bucurat azi alaturi de ea cand a luat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin. Acum sa vorbim despre Anne Hathaway si dieta de Oscar. Actrita a inceput sa se preocupe mai mult de modul in care arata din momentul in care s-a antrenat pentru rolul de Catwoman din The Dark Knight Rises.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Acolo a fost punctul de cotitura care a facut-o pe premiata cu Oscar sa devina un fan al fitnessului si al unui regim de viata sanatos.

Inainte de antrenamentul pe care a trebuit sa il faca pentru rolul din The Dark Knight Rises, Anne Hathaway nu prea era incantata sa faca miscare, chiar sustinea sus si tare ca uraste sa mearga la sala, dar...s-a razgandit. A declarat apoi ca exista o perioada in viata oricui care se apuca de sport, cand crede ca e foarte slab si uraste totul iar exercitiile sunt dureroase si ti se pare ca arati ca un idiot in fata oglinzii. Cu putina consecventa insa, Anne Hathaway a devenit persoana careia ii place sa faca sport si merge la Bikram yoga ca sa ramana in forma.

 

Pentru a ramane in forma pentru rolul din Catwoman, Anne Hathaway a facut antrenament pentru cascadori de 5 ori pe saptamana si a luat cate o ora si jumatate de dans pe zi. In plus a ridicat greutati si a practicat arte martiale si yoga. Care a fost concluzia dupa antrenamentul intens ? Nu e suficient sa fii slaba la Hollywood, secretul este sa ai si forta.

 

Dieta de Oscar

 

Cand nu mananca aproape nimic ca sa slabeasca extrem intr-o singura luna, asa cum a facut pentru rolul din Les Miserables, Anne Hathaway are un regim de viata sanatos. Este vegetariana de ceva timp si cand ii mai fuge mintea la carne merge repede si citeste Eating Animals de Jonathan Safran Foer – o carte care chiar ajuta pe oricine sa se tina departe de mancarurile cu carne.

Spune ca acum, la 30 de ani, se simte cel mai confortabil in pielea ei. Secretul e sa iti ajunga ce ai. Mai ales atunci cand tocmai ai castiga un Oscar,nu ? Mai multe diete de Oscar gasiti pe Fitsugar.com

 

Tags:
Anne Hathaway si dieta de Oscar
Anne Hathaway
regim de viata sanatos
yoga
Eating Animals
Oscar 2013
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare