Castiga un cos cu bunatati-Apetito iti face pofta!

Concurs 29.09.2010 Jeanette

Eu trebuie sa ma duc sa imi cumpar, dar pentru voi e mai usor. Va e pofta de Apetito? Atunci scrieti-ne, in comentarii, o strofa in versuri, in care sa ne vorbiti despre poftele voastre culinare. Sau despre branza! Noi vom citi toate strofele, iar doua dintre cele care ne vor lasa cu gura cascata de emotie, care ne vor face sa murim de ras sau care ne vor stoarce lacrimi vor fi premiate cu cate un cos de bunatati Apetito. Ce contine el?

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

3 x Apetito Crema branza 150g (2 x smantana, 1 x somon), 1 x Apetito branza topita smanatana 280g, 1 x Apetito branza topita mix, 2 x Apetito Crema de branza 125g, 2 x Apetito Cascaval felii

Nu vi s-a facut pofta?

Amintiti-va ca trebuie sa fiti logati pentru a vi se lua in considerare comentariul, daca nu aveti cont creati unul aici. Consultati si regulamentul concursurilor. Bafta multa! Castigatorii vor fi anuntati spatamanal, in pagina de concurs. Sa va cautati numele in datele de 10, 17, 24 si 31 octombrie. Produsele vor fi livate castigatorilor in termen de 15 zile de la data la care ne trimit adresa fizica.

Branzeturile Apetito sunt extrem de bogate în elemente nutritive, de aceea sunt esentiale într-o alimentatie echilibrata. Avem triunghiurile de branza topita Apetito Smantana, diferite datoritaretetei cu un continut ridicat de smantana adevarata. Cele trei sortimente de branza topita din portofoliul Apetito (smantana, sunca, emmentaler) se gasesc atat sub forma de triunghiuri, cat si sub form? de felii. Pentru pofticiosi, toate sortimentele se reunesc in pachetul Mix, iar pentru consumul în familie a fost creat pachetul Maxi de 280 de grame, branz? topita cu smantana.

Gama Apetito este intregita de cremele de branza Apetito, naturale, fara conservanti, cu un continut ridicat de branza de vaci (peste 95%) ?i smantana. Cremele de branza se gasesc în doua subgame - Apetito Crema Naturii cu smantana, ceapa si somon si Apetito O Placere Proaspata sa cu smantana, verdeata ?i rosii. Special pentru copii, Apetito a creat gama Apetito Kidiboo, branza topita ?i batoane de mozzarella, bogate in calciu ?i vitamina A.

Gasesti Apetito si in FRIGIDER!

 

 

http://www.dietetik.ro/data/Images/logo%20apetito-01.jpg 

 

Castigatorii saptamanii 30.09-10.10 sunt Daniela Tintaru (Doamna) si Geta B (Solary). Castigatoarele vor fi anuntate prin email pentru a ne da adresa postala. Incepand cu 10.10 si pana in 17.10 se iau in considerare comentariile incepand cu numarul 63.

Castigatorii saptamanii 10.10-17.10 sunt Stela Predescu (andreeap) si Ana Maria Vasilescu (desyre). Castigatoarele vor fi anuntate prin email pentru a ne da adresa postala. Incepand cu 17.10 si pana in 24.10 se iau in considerare comentariile incepand cu numarul 80.

Castigatorii saptamanii 10.10-17.10 sunt Elena Bejan (belena) si Sorin Cretu (gguvid). Castigatorii vor fi anuntati prin email pentru a ne da adresa postala. Incepand cu 17.10 si pana in 24.10 se iau in considerare comentariile incepand cu numarul 103.

Castigatorii saptamanii 17.10-24.10 ( si ultima de concurs) sunt Andra Ghelber si Petrea Pasa. Felicitari tuturor si multumim participantilor!

Tags:
crema de branza apetito
branza topita apetito
concurs
pofta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
119 Comentarii
  • onitza
    1. onitza 01.10.2010 13:47

    Apetito, branzo draga, M-ai topit dintr-o smantana M-ai tinut o saptamana intr-o baie de somon si apoi m-ai dus la somn, dandu-mi pe la nas, mereu, cu o crema de branza buna si un cascaval felii de-mi vine sa ma duc pe pustii! Ca fara tine mor... doar o stii!

  • mariapantaie
    2. mariapantaie 01.10.2010 15:36

    Soatza mea-i insarcinta, pofte sute ea tot are Iara eu alerg bezmetic s-aduc tone de mancare Si cand zic c-am adus totul si ca am innebunit-o Ea imi zice: fugi d-acilea, am pofta de-un Apetito

  • luminitadiaconu
    3. luminitadiaconu 01.10.2010 16:01

    ,,Apetito ii cel mai bun Dimineata la dejun Si la pranz e bun mai frate! Sa mananci pe saturate Iar seara cu alte bucate, Hranitor si satios Apetito ii bunnnn,gustooosss!''

  • ARDEI
    4. ARDEI 01.10.2010 16:55

    Tot din lapte, sus la stana, Ciobanii fac branza buna Noua sa ne dea o mana, Cu APETITO, branza buna

  • yoanayd
    5. yoanayd 01.10.2010 19:52

    Foaie verde de branza topita /Se scoala nea Nicu sa se duca la munca /Si Lenuta ce se mai intinde /Iute fuge spre bucatarie /Doua oua moi ii fierbe /Ii pregateste coala alba,pachet sa-i faca. /Nicu striga din coridor : "Adu' fai si niste Apetito cu somon! Ca de oua m-am acrit...,mai bine mi-ai impacheta si niste cascaval felii." /Leana bolboroseste si-si indeasa-n gura niste Apetito smantana cu verdeata. Ca-i la dieta saracuta./ Dupa ce-a impachetat pe Nicu l-a sarutat si s-a bagat iar in pat.

  • yoanayd
    6. yoanayd 01.10.2010 20:08

    Cum ma scol de dimineata/ Iute pun Apetito pe masa / Nimic altceva numai trebuie sa gatesc cu Apetito am tot ce-mi doresc./ De gust e delicios,nu e unsuros si nici lipicios/ E numai bun de intins,cu un aspect de vis/ Cel micut imi cere Kidiboo/ Stie ca e un rasfat creat special pentru el./ Cu ingrediente naturale asa cum ne place la fiecare/ Apetito esti o placere,te-as gusta pana la ingrasare.

  • Ionescu Aneta
    7. Ionescu Aneta 01.10.2010 21:58

    reoduse de cea mai buna calitate, garantate, naturale,accesibile pentru ooricea buzunar..

  • Ionescu Aneta
    8. Ionescu Aneta 01.10.2010 22:01

    Produs garantat, spornic,natural,de cea mai buna calitate, accesibil pentru orice buzunar.

  • bobbbo
    9. bobbbo 02.10.2010 03:56

    Apetito il iubesti? / Cat de tare ti-l doresti? / Avem branza la triunghi / Cu sunca sau cu smantana / Pentru o poezie buna / Avem si pentru copii/ De stii sa scrii poezii / Iar pentru pachetul Mix / Trebuie sa compui la fix.

  • gyurka hajnal
    10. gyurka hajnal 02.10.2010 08:25

    E FOARTE BUN

  • Malaescu Cristian
    11. Malaescu Cristian 02.10.2010 08:28

    Sa traim bine, Apetito sa mancam, Sanatosi si frumosi !

  • Drosu Ramona
    12. Drosu Ramona 02.10.2010 10:56

    Apetito vino incoa sa te bag in burta mea, m-ai vrajit si inebunit dupa tine sunt topit.

  • tugatita
    13. tugatita 02.10.2010 11:11

    Vaca mea e cea mai tare Pe carare cand apare Cu tatele la inaintare... Ea ma striga in gura mare Carmen, adu o caldare! Ca am lapte de un cas mare La Apetitto ma gandesc Cand vacuta mi-o privesc Si cu ea ma mandresc Branza cand o cantaresc Grasa,alba si pufoasa Deliciu,de pus pe masa Si este de mare clasa De nelipsit in nici- o casa .

  • tugatita
    14. tugatita 02.10.2010 11:15

    Vaca mea e cea mai tare Pe carare cand apare Cu tatele la inaintare... Ea ma striga in gura mare Carmen, adu o caldare! Ca am lapte de un cas mare La Apetitto ma gandesc Cand vacuta mi-o privesc Si cu ea ma mandresc Branza cand o cantaresc Grasa,alba si pufoasa Deliciu,de pus pe masa Si este de mare clasa De nelipsit in nici- o casa .

  • zafira
    15. zafira 02.10.2010 12:31

    Faie verde si o sipica, pe carare cand apare vaca mea ocupa toata cararea ,strigand mu,mu, mu,si astept sa fiu golita find ulgerele plin de lapte ca sa se faca un apetitto mare pentru familia mea micuta.

  • sima geanina
    16. sima geanina 02.10.2010 12:59

    Dimineata m-am trezit/Cu pofta si "Apetit"/Frigiderul l-am golit/Burta plina am simtit/Sotul rau m-a fugarit/La gatit nu m-am gandit/Branza eu i-am oferit/Iar el a fost multumit./De atunci cere intruna/Numai branza cu smantana/Apetit e bun "pe criza"/Pentru orice gospodina.

  • sima geanina
    17. sima geanina 02.10.2010 13:10

    de ce nu imi pot face cont?aveti ceva probleme pe site se pare insa eu am trimis poezia fara a avea cont.voi fi luata in considerare?

  • bdoinana
    18. bdoinana 02.10.2010 14:09

    Oile si vacile ne dau noua laptele. Mama-l fierbe, bine-bine, Te serveste si pe tine si, asa, cateodata, Ii mai pune ciocolata sau cacao, cate-un pic (daca nu esti mult prea mic). Tot din lapte, sus la stana, Ciobanii fac branza buna. Iar din lana oilor Buna-mpleteste cu spor, Flanele sau ciorapei Pentru scumpii nepotei! Citat din Banchetul: Mancam urda, scriem poezie absurda, degustam branza Trapist pentru un poem realist, cu o roata de Penteleu il gonim pe vuturul Eu, hranit cu gicatii lui Prometeu. O melodie de mare angajament, preferata copilariei noastre… Taranul e pe camp, taranul e pe camp Ura draguta mea, taranul e pe camp El are si-o nevasta El are si-o nevasta Ura draguta mea, el are si-o nevasta. Nevasta un copil, nevasta un copil Ura, draguta mea, nevasta un copil Copilul o dadaca, copilul o dadaca Ura, draguta mea, copilul o dadaca Dadaca un pisoi, dadaca un pisoi Ura, draguta mea, dadaca un pisoi Pisoiul prinde soareci, pisoiul prinde soareci Ura, draguta mea, pisoiul prinde soareci Si soarecii la branza, si soarecii la branza Ura, draguta mea, si soarecii la branza Si branza la butoi, si branza la butoi Ura, draguta mea, si branza la butoi ! Butoiul la gunoi, butoiul la gunoi Ura , draguta mea, butoiul la gunoi

  • bdoinana
    19. bdoinana 02.10.2010 14:11

    Oile si vacile ne dau noua laptele. Mama-l fierbe bine-bine, Te serveste si pe tine si asa, cateodata, ii mai pune ciocolata sau cacao cate-un pic (daca nu esti mult prea mic). Tot din lapte, sus la stana, Ciobanii fac branza buna. Iar din lana oilor Buna-mpleteste cu spor, Flanele sau ciorapei Pentru scumpii nepotei! Citat din Banchetul: Mancam urda, scriem poezie absurda, degustam branza Trapist pentru un poem realist, cu o roata de Penteleu il gonim pe vulturul Eu, hranit cu ficatul lui Prometeu. O melodie de mare angajament, preferata copilarie noastre… Taranul e pe camp, taranul e pe camp Ura draguta mea, taranul e pe camp El are si-o nevasta El are si-o nevasta Ura draguta mea, el are si-o nevasta. Nevasta un copil, nevasta un copil Ura, draguta mea, nevasta un copil Copilul o dadaca, copilul o dadaca Ura, draguta mea, copilul o dadaca Dadaca un pisoi, dadaca un pisoi Ura, draguta mea, dadaca un pisoi Pisoiul prinde soareci, pisoiul prinde soareci Ura, draguta mea, pisoiul prinde soareci Si soarecii la branza, si soarecii la branza Ura, draguta mea, si soarecii la branza Si branza la butoi, si branza la butoi Ura, draguta mea, si branza la butoi ! Butoiul la gunoi, butoiul la gunoi Ura , draguta mea, butoiul la gunoi

  • adrianadinca
    20. adrianadinca 02.10.2010 18:25

    E triunghi dar si felie, O gasesti in pravalie. E cremoasa, buna, grasa, Nu rezista mult pe masa./ Topita dar si baton.Cu smantana si somon,Are rosii si verdeata,Pentru orice dimineata./ Ceapa, sunca , cascaval,Pentru orice buzunar./ O iubim cu mic cu mare.Si-o mancam cu incantare,/Caci a fost creata indata ,o branzica delicata.Speciala pentru pici, Sa creasca mari si voinici.Apetito-i delicata, hranitoare,variata,Naturala dar si fina,E indragita si la cina.Mix ofera combinatii,De arome,de senzatii.Iara Maxi e creat,Pentru un gust delicat.

  • iovanel
    21. iovanel 02.10.2010 20:43

    as dori sa cistig

  • doamna
    22. doamna 02.10.2010 22:44

    Apetito fugi de aici!? Nu stiam ca tu erai ce pe paine te-ntindeai! Te-nghiteam usor,usor Nu cumva ca gura mea Sa te supere cumva. Imi placeai asa de mult, Branza pura,alba,fina,naturala si atat. Altceva mai bun ca tine N-am gasit,dar nici nu caut. Imi ajungi si ma rasfeti Ori de cate ori as vrea O gustare sa-mi aline Dorul de branzica fina, De la mama de la tara, Gust de lapte,de smantana Cum doar tu-mi aduci acum In oras,printre pereti Si ma faci, cu ochii mintii Sa visez si acum la ele, La vacute ce pasteau Pe campii langa copii.

  • Mos Craciun
    23. Mos Craciun 03.10.2010 00:19

    Apetito, eu imi cumpar Si de foame nu mai sufar. Este bun si delicios, Toata ziua sunt voios !

  • ion marian
    24. ion marian 03.10.2010 11:38

    Apetito il iubesti? / Cat de tare ti-l doresti? / Avem branza la triunghi / Cu sunca sau cu smantana / Pentru o poezie buna / Avem si pentru copii/ De stii sa scrii poezii / Iar pentru pachetul Mix / Trebuie sa compui la fix.

  • sebica
    25. sebica 03.10.2010 14:16

    Apetito cel mai mic / E pitic si mai voinic/ Si cu lei in buzunar / Apetito ai in dar.

  • michela
    26. michela 03.10.2010 16:52

    Branza Apetito, e tot ce imi doresc Imi place branza, simt ca inebunesc. Cu ochjj in lacrimi, stau si ma gandesc, Ca de bon ton, e branza cu somon.

  • oldwitch
    27. oldwitch 04.10.2010 06:03

    Aroma ca?ului trecut În palatin se suie. Era pe când nu s-a gustat Azi l-am gustat ?i nu e...

  • ion marian
    28. ion marian 04.10.2010 08:43

    Apetito, eu imi cumpar Si de foame nu mai sufar. Este bun si delicios, Toata ziua sunt voios !

  • octavianaistrate
    29. octavianaistrate 04.10.2010 13:18

    Iat-o zi din cele sapte, Doar cu branza, unt si lapte Hai ca stiti cine-a facut-o: E amicul Apetito!

  • gurita
    30. gurita 04.10.2010 13:43

    Cand ti-e pofta de-o gustare, "Apetito"-i cel mai tare, Branza, cascaval, smantana, E mancarea cea mai buna, Cu somon, vrea si motanul, La servici, mancam tot clanul, Toti colegii, chiar si seful, "Apetito" e secretul.

  • bandyyy
    31. bandyyy 04.10.2010 15:10

    Are mama un baietel, Micutul meu elefantel, Cum se trezeste din somn, Vrea Apetito cu somon, Cascaval si branza rasa, Vrea sa aiba mereu la masa, Simte si-i place ca-i buna, Apetito cu smantana!

  • piersicutza
    32. piersicutza 04.10.2010 15:18

    Simtul lui cel dezvoltat, De Apetito ii este dat, Miroase ca o pisicuta, Apetito somon prin camaruta, Vede-n frigider Apetito branzica, Baga-n gura fara frica, Si striga din rasputeri, Apetito tot sa ceri!

  • zuzzyy
    33. zuzzyy 04.10.2010 15:27

    Si acum dacs le stim, Sa-ncercam sa povestim, Cand copilu se trezeste, Spre apetito el porneste, Caci, mamica i-a aratat Un mic dejun adevarat, Apetito sandwich cu branzica, Tot sa tina la burtica, Apetito cascaval felii, Pentru sandwich la copiii, Apetito cu somon, Pentru un sandwich beton.

  • georgettta
    34. georgettta 04.10.2010 16:38

    Povestea ne povesteste, Ca un copilas pofteste, Sa manance la mic dejun, Apetito ca-i cel mai bun! Si sa scape fomica... Vrea Apetito crema de branzica, Si nu este de mirare, Ca Apetito-i cel mai tare! El vine tiptil de afara, Se strecoara in camara, Si cum este mititel, Se catara usurel, Si fara sa stiti vreodata, Gasiti branza... mancata toata!

  • carmita
    35. carmita 04.10.2010 17:30

    Apetito cand rostesti Brusc foamea o rascolesti Si oricat de mult mananci Ea iti face ochii dulci Toata ziua de-ai manca De ea nu te-ai satura !

  • arsene
    36. arsene 04.10.2010 18:53

    Branza Apetito este un mic dejun, Satios si foarte bun! Fara branza in frigider Foamea striga: "Vreau .....si cer"!

  • luminita
    37. luminita 04.10.2010 18:59

    buna dimineata pofta de vita ,mic dejun hranitor si delicios doar cu crema apetito kidiboo

  • afodas
    38. afodas 04.10.2010 20:02

    Cu APETITO ma trezesc/ Dimineata cand gatesc/ Apetito folosesc/ La scoala si la servici/ Pentru cei mari si cei mici/ Apetito e cel mai gustos

  • mstanciu
    39. mstanciu 04.10.2010 20:16

    APETITO CEL MAI BUN apetito cel mai bun , la un mic dejun il mananci cu pofta mare de la mic la cel mai mare cu orice doresti sa fie lapte branza si bucurie de il iei e cel mai bun si la gust si la stomac

  • floridemar
    40. floridemar 04.10.2010 22:28

    La dejun, Sub un prun, Am mancat, Lapte, oua si magiun, Dar bunica mi-a mai dat O bucat bine unsa- Cu branzica Apetito!

  • abecedar
    41. abecedar 05.10.2010 01:27

    Chitzaila si taticu , aveau pofta de-Apetito Au plecat in cautare, in camara lui nea Nae. Au gasit plina camara , Apetito in exces, Si-au decis atunci sa cheme, intreg neamul soricesc! Se trezeste tanti Geta,caci Apetito a visat ...Si se-ndreapta spre camara, scarpinandu-se-ntr-o nara... Zici ca s-a cutremurat...asa tare a urlat, apoi a facut infarct Caci vazu branzica buna, la toti soriceii-n gura.

  • caterina
    42. caterina 05.10.2010 08:28

    apetito e branzica ce ne-o da mereu mamica si acasa si la scoala nu-ti lasa burtica goala crema fina-mi place mie, cea topita ti-o dau tie, cascavalu-i preferatul si somonu-i rasfatatul!

  • mateistefania
    43. mateistefania 05.10.2010 11:57

    Apetito Apetito ,rau ma-ncerci pe mine azi Cand la cura sunt de-o luna.... Si tot ce-am dat jos cu greu Pun la loc , numai intr-o saptamana .

  • raul
    44. raul 05.10.2010 13:53

    Apetito tu branzico vreau sati pun o intrebare: din ce ore esti facuta? poate ingeri poate petale de trandafir dar nui nimic ca esti in locul potrivit la strivit in al meu stomac care zbiara dupa al tau gust ca este bun si pret mic.

  • patrry
    45. patrry 05.10.2010 14:23

    Branzica deliciosa,esti fina,matasoasa Gingasa si cremoasa, Visez cand te vad si-ncep sa cant: Apetito,Apetito, esti magie pe pamant, branzica divina am sa te mananc!

  • Aurel
    46. Aurel 05.10.2010 21:25

    Nu iti este jena sa copiezi comentariul altui participant ?

  • raul
    47. raul 05.10.2010 21:50

    ce mata am copiat ma,eu am inventat asta ,mai bine te spamzuri

  • Rusu Alexandru
    48. Rusu Alexandru 06.10.2010 01:55

    Branzica mea delicioasa,gustoasa si foarte pufoasa,Vino,vino pe la mine,sa te mananc stii bine,ce pofta mie cand ma gandesc la tine.Miam,miam.

  • mihaiaur
    49. mihaiaur 06.10.2010 12:35

    Foaie alba panza, Nu e alta branza Cum e Apetito: E "hit" ca Meneaito!

  • solary
    50. solary 06.10.2010 17:38

    Intr-o seara, Al meu pui privea afara, Si cand vede ca-i alb totul Isi imagineaza totul, Vai, vai ce ospat, In gradina e lapte sa inoti, Si ce branza Apetito e pe casa, Dulce, buna si gustoasa, Si pe pomi e Apetito cu smantana, Sa mananci o saptamana. Apetito cu somon, Atarna legat de-un pom. Langa usa e Apetito cascaval, Vai, vai iar m-am dus pe val:)) Concluzia;Apetito e atat de bun ca te face sa visezi cu ochii deschisi;)

  • primavarica
    51. primavarica 06.10.2010 17:46

    Cascaval, branza, somon, smantana - Ai la masa hrana buna. Calciu, multe proteine, Minerale, vitamine. Cu Apetito nu-ti lipseste, Un mic dejun boiereste. Apetito-i sanatos, Bun si foarte gustos!!

  • gguvid
    52. gguvid 06.10.2010 21:52

    Aho, aho, copii si frati, Stati putin si imbucati, La Apetito sa va dati, Hrana buna sa mancati, Va mai spun si o urare, Apetito-i cel mai tare!!! Ia mai mancati mai flacai, hai hai

  • polleta
    53. polleta 06.10.2010 22:51

    Sunt gurmanda eu, din fire Dar observ ca nu e bine Am primit acum un sfat (Caci m-am cam ingrasat) Sa fac bine, mai departe Sa consum mai mult lactate. Cica branza-ar face bine. Eu prefer o branz-anume: APETITO chiar ii spune, Si imi place tare mult, Deci cu ea am sa ma-n-frupt.

  • clotilde
    54. clotilde 07.10.2010 09:55

    Foaie verde, Apetito/ Branza-i buna, c-am topit-o/ Mozarela-i nebunie/ Urla-ntreaga Romanie/ Cu somon si cu verdeata/ Sau cu rosii de la piata/ Zau ca asta-i cea mai buna/ Hai sa dam mana cu mana.

  • karmen
    55. karmen 07.10.2010 14:40

    Foaie verde de neghina / Apetito e de vina / Ca iarasi m-am ingrasat / Si nu stiu ce sa ma fac. // Apetito de cand te-am descopertit / Tu pe loc m-ai cucerit / Dimineata la pranz si seara / Cumpar toata alimentara. // Apetito te iubesc / In stilul mu ardelenesc/ Esti o branza delicioasa/ Fara cuvinte .......esti GUSTOASA

  • pnicoleta
    56. pnicoleta 08.10.2010 11:00

    Apetito, draga mea Tu esti preferata mea. Branza fina cu pretentii, Cumpar, eu si toti studentii. Mic dejun, la pranz, la ceai Cat mananci, mai vrei sa ai. Este buna la diete Pentru noi, dar si vedete.

  • violettaaa
    57. violettaaa 08.10.2010 16:34

    Tuica de Pitesti balaie, Ce te mangaie la ... limba Dispozitia iti schimba Branza buna Apetito Scoasa chiar acum din ... lada Cine vrea, poate sa vada! Sunca alba ca si-o coala, Cum mananci, cum ti se ... pare C-ai pofta de mancare! Mici facuti cu ardei iute Cand mananci iti vine-a ... spune, Doamne, ce bucate bune! Fripturica de boboci Cu garnitura de ... varza La stomac sa nu te arda! Mere, pere, cozonaci Sa mananci pana te ... culci De atatea fructe dulci! Tort cu nuca cat caciula Care scoala-n sus si ... masa Daca nu intreaga casa! Cui meniul n-a placut, Apai, mama lui sa-i ... faca Alt meniu care sa-i placa!

  • desyre
    58. desyre 08.10.2010 16:57

    Cosulet cu branzet` Unde te duci tu maret? Pai de-o la fi soricari Nu-i mai bine la literari? Eu ti-oi scrie versuri tie Ca sa mi-l mai mie Cu Apetito ma mandresc Ca-i cu somon imparatesc Nu-i somon,e cascaval? Si mai bine ca se pune usor pe val.

  • andreeap
    59. andreeap 09.10.2010 00:50

    Soricelul mustacios Deveni cam pofticios. Nu se teme de capcane Se cam tine de sicane! La frigider s-a protapit Apetito a gasit. Are multe sortimente Uite si cu gust de peste! Soricelul s-a gandit Cat ar fi de fericit, Ar manca pe loc branzica Nu ar umili pisica? Dar pisica pofticioasa Se pune si ea la masa. Soricelul si branzica Sunt prieteni cu pisica!

  • gabbis
    60. gabbis 09.10.2010 10:39

    Apetito, papa bun Zice baietelul meu cel bun Mancacios si pofticios Mama-i da ce-i mai gustos. Are grija sa-l hraneasca Calciul ca sa nu-i lipseasca Aromele sa il cuprinda Si sa ceara portie dubla. Asa crestem maricei Sanatosi si voinicei!

  • claudialungu
    61. claudialungu 10.10.2010 14:25

    Apetito bunicico, Hop in gura si-n burtica!

  • carmita
    62. carmita 11.10.2010 11:00

    Apetito am savurat Dis de dimineata Caci mamica mea mi-a dat Mic dejunul preferat Cu branza si ,cascaval .

  • Daniel
    63. Daniel 11.10.2010 11:15

    Tot concursul asta e o smecherie si o bataie de joc ! Am cautat raspunsurile "castigatoarelor" si n-am gasit nimic ! Smecherie,hotie ! Frumos,dragi organizatori ai concursului !!!

  • Fost castigator
    64. Fost castigator 11.10.2010 16:30

    Comentariile lor sunt intre cele participante la concurs, insa...stai linistita, pentru ca nu e nicio problema: nu vor primi premiile! Am castigat si eu de ceva vreme un premiu pe site-ul asta, doua masti cu caviar si nu mai stiu ce si nici pana in ziua de astazi nu a venit nimeni la usa sa mi le aduca. Si nu e singurul concurs pe care l-am castigat!

  • Vizitator
    65. Vizitator 11.10.2010 16:53

    si eu la fel am castigat paremise o cutie cu nush ce prajituri si le-am primit din parti,asta acum cateva luni buna, duduia care m-a instiinta prin mail cu ca am castigat nici nu s-a sinchisit sa mai raspunda.Asa ca cine participa si mai are norocul sa mai si castige mare teapa ia

  • gguvid
    66. gguvid 11.10.2010 16:55

    Aho, aho, copii si frati, Stati putin si imbucati, La Apetito sa va dati, Hrana buna sa mancati, Va mai spun si o urare, Apetito-i cel mai tare!!! Ia mai mancati mai flacai, hai hai

  • jeanette
    67. jeanette 11.10.2010 18:33

    Redactia noastra a tremis toate premiile pentru care a avut adrese postale. Daca exista nemultumiri, va rugam sa ne contactati cu un numar de telefon la mariejeanne@dietetik.ro, dorim foarte mult sa lamurim aceste plangeri. Castigatorii premiilor Apetito vor primi direct de la Apetito premiu, in termen de 15 zile de la data in care ne anunta adresa fizica.

  • primavarica
    68. primavarica 12.10.2010 11:29

    Cascaval, branza, somon, smantana - Ai la masa hrana buna. Calciu, multe proteine, Minerale, vitamine. Cu Apetito nu-ti lipseste, Un mic dejun boiereste. Apetito-i sanatos, Bun si foarte gustos!!

  • zuzzyy
    69. zuzzyy 13.10.2010 18:33

    Si acum daca le stim, Sa-ncercam sa povestim, Cand copilul se trezeste, Spre apetito el porneste, Caci, mamica i-a aratat Un mic dejun adevarat, Apetito sandwich cu branzica, Tot sa tina la burtica, Apetito cascaval felii, Pentru sandwich la copiii, Apetito cu somon, Pentru un sandwich beton. Apetito este prietenul nr 1 al copiilor:) Cele mai fine produse,Felicitarile mele!!!

  • bandyyy
    70. bandyyy 14.10.2010 22:12

    Are mama un baietel/ Micutul meu elefantel/ Cum se trezeste din somn/Vrea Apetito cu somon/ Cascaval si branza rasa/ Vrea sa aiba mereu la masa/ Simte si-i place ca-i buna/ Apetito cu smantana!

  • andreeap
    71. andreeap 15.10.2010 23:36

    Ne e foame si dorim / Sandwich-uri sa pregatim. / Apetito ne asteapta / Cu smantana adevarata. / Ce ne-am mai putea dori? / Poate cascaval felii! / Apetito ne imbie / Cu calciu si vitamine / Cu arome fel de fel / Sa crestem si noi nitel./ Pentru un mic dejun gustos / Mama nu e mai prejos. / Triunghiuri a cumparat / Cu somon si cu smantana / Vai da ce papita buna!/ Noi copiii asteptam / Mic dejun ca sa mancam. / Apetito noi strigam, / Cosul cu bunatati sa castigam./ Din cos sa ne infruptam, / Pofta buna sa avem./ Apetito, multumim, / Noi la masa nu vorbim! /

  • luminitadiaconu
    72. luminitadiaconu 16.10.2010 08:42

    Apetito mi-e prieten,Dimineata la dejun.Ma hraneste si imi place,Sa mananc pe saturate!Tare mult as vrea sa am,Apetito ......pentr-un an!

  • ellyluca
    73. ellyluca 16.10.2010 18:29

    Apetito cum sa fac, Eu cu lumea sa te-mpart?! Dimineata ma rasfeti, Tu doar branza sanatoasa, Cu smantana,cu somon,cu legume,cu verdeata. Orice vreau mi-aduci pe masa Azi si maine si poimaine Si te-oi da candva si lui, Cineva,altcineva, Sa te-ncerce si sa vada Cat de buna,naturala, Esti doar tu si numai tu. Apetito branzica draga, Esti ca ea,branza mea pura, De la buna si bunicul de la tara. Mult laptic,multa smantana, Ce-as putea sa-mi mai doresc!? De copilaria draga, Tu-mi aduci acum aminte, Cu vacute,cu pasuni, Verzi,intinse si iubite. Toate sunt acum unite In imagini indragite Doar de tine povestite!

  • winner
    74. winner 16.10.2010 23:38

    As manca o branza buna, Ca n-am mai mancat de-o luna, Dar am auzit ceva, C'Apetito ii belea, E o branza mult prea buna, S-o mananci o saptamana, Dar are si cascaval, Sa-l mananci la festival, Acum astept sa castig, Si sa mananc ca un MIG :))

  • piersicutza
    75. piersicutza 17.10.2010 10:17

    Simtul lui cel dezvoltat, De Apetito ii este dat, Miroase ca o pisicuta, Apetito somon prin camaruta, Vede-n frigider Apetito branzica, Baga-n gura fara frica, Si striga din rasputeri, Apetito tot sa ceri!

  • desyre
    76. desyre 17.10.2010 10:54

    Pe inserat, pe innoptat Soricelul mustacios fuse prins la furat Acuzat si judecat, la munca fu condamnat 3 zile la sortat. De sortat ar sorta, dar Apetito fu mancat. De motanu delicat Scuza lui: cascavalul e delicat Si somonul e imparat.

  • irysss
    77. irysss 17.10.2010 15:19

    De-mi doresc placere mare,/ voi deschide un baton./ Mozzarella e din plin, calciu, vitamine vin,/ toate in acest baton de la Apetito/ oui, c'est bon!. Crema mea de branza striga/Ca ar vrea sa se intinda/pe-o felie mare , mare/ Sa ajunga-n farfurie/Si sa-mi faca o bucurie/De rosii si de verdeata nu voi duce lipsa,iata!/Apetito e aici, pentru noi, pentru pitici!

  • andreeap
    78. andreeap 17.10.2010 15:57

    In padure pe carare Scufita Rosie vine agale. Dar ce are ea in cos? Apetito cel gustos! Lupul in cale ii iese Si o intriga ii tese. Apetito mananca de-un an Lupul e lactovegetarian! La bunica nu mai pofteste Caci are branzica cat doreste. Cu verdeata si smantana Pentru o dieta buna. Felia de cascaval Pentru lup este regal. Sa aiba un festin adevarat Lupul Apetito a castigat!

  • albynutza
    79. albynutza 17.10.2010 16:50

    Povestea ne povesteste, Ca un copilas pofteste, Sa manance la mic dejun, Apetito ca-i cel mai bun! Si sa scape fomica... Vrea Apetito crema de branzica, Si nu este de mirare, Ca Apetito-i cel mai tare! El vine tiptil de afara, Se strecoara in camara, Si cum este mititel, Se catara usurel, Si fara sa stiti vreodata, Gasiti branza... mancata toata!

  • lumicod
    80. lumicod 18.10.2010 12:02

    La restaurant, e jale: numai chifle si sarmale Scumpe si fitoase tare, si-ti golesc din buzunare Mai bine prefer, amico, branza dulce Apetito, Ingrediente minunate, gusturi usurel picante Toate eco, naturale, facute ca pentru matale Satisfactie garantata, clientela fidelizata. Si dupa o-mbucatura, merge apoi bine la gura Vinisor duios si dulce care vrea ca sa ma culce. Si visand la fericire, in adanca adormire Apetito imi apare cu arome-mbietoare Si iar pofta imi stirneste si mi-e dor cind ma trezeste Sa maninc iar Apetito si sa fiu iar fericita.

  • tzucky
    81. tzucky 18.10.2010 14:40

    Apetito e savoare/Nu e ca orice mancare/As dori sa-l savurez/Ca sa nu ma enervez

  • dorina2010
    82. dorina2010 19.10.2010 17:37

    Te-asteptam de-o saptamana Ravnind cu nesat smantana... Apetito! Sunt momita De un mix branza topita

  • mateistefania
    83. mateistefania 20.10.2010 10:25

    Apetito e branzica ,ce mi-a pus in sac mamica Iute-n pauza o desfac Nu mi-e foame ,ce sa fac ?? Ca asa de mult imi place De nu pot ca sa-i rezist Caci cu ochiul ea imi face !

  • carmita
    84. carmita 20.10.2010 10:44

    Am mancat azi Apetito ,nu stiti nu ati auzit ? Este branza cea mai buna De Delaco pregatit Si mai stiti ce-o sa gasiti ? Multe sorturi de branzica ,ce mai e o nebunie Nici nu stii care sa fie No sa crezi , dar daca gusti dependent devii Iar din cascaval de musti Iti spun eu ,pe loc invii Asta eu iti garantez Chiar de-am frigiderul plin Cu APETITO e un chin !! De el nu m-as satura Nu ma las de el si basta !!

  • albynutza
    85. albynutza 20.10.2010 13:49

    Povestea ne povesteste, Ca un copilas pofteste, Sa manance la mic dejun, Apetito ca-i cel mai bun! Si sa scape fomica... Vrea Apetito crema de branzica, Si nu este de mirare, Ca Apetito-i cel mai tare! El vine tiptil de afara, Se strecoara in camara, Si cum este mititel, Se catara usurel, Si fara sa stiti vreodata, Gasiti branza... mancata toata!

  • lauralaura
    86. lauralaura 21.10.2010 00:59

    Branza mea, branzica mea Pe unde ati umblat scumpa mea Tu nu sti ca mi-a fost foame? Mi-as dori o gustarica Alba, buna mititica Apetito e numita!

  • amaliaamy
    87. amaliaamy 21.10.2010 01:17

    mmmm.......apetitoooo....

  • bandyyy
    88. bandyyy 21.10.2010 20:45

    A fost odata, a fost candva/ O branzica buna, zau asa./ Apetito se numea,/ si-n bucataria mea statea,/ Cu toate aromele in ea,/ Cu smantana, cu vedeata,/ Cand mancai te murdareai la mustata,/ Cu arome de somon,/ De te trezea dimineata din somn./ Cu gust fin si delicios/ De te facea foarte pofticios si pupacios:D multumesc!

  • magnif
    89. magnif 21.10.2010 21:00

    Albinuta Zum-Zum-Zum/ Pleaca la plimbare-acum/ Cocheta si zambareata/ Pleaca la cules de Apetito cu verdeata/ Vrea sa guste de dimineata/ Apetito sa prinda viata/ Cosuletu-i pregatit/ Gata pentru produsul mult dorit/ Apetito cascaval afumat/ Foarte bun si aromat/ Apetito cu smantana/ Sa-i dea glas si voie buna/ Ei insa toate ii plac/ De aia pleaca la atac/ La cules si la gustat/ Branza,Cascaval, smantana/ Toate reprezinta hrana buna/ Albinuta Zum Zum Zum/ Va doreste pofta buna acum!!

  • grizly
    90. grizly 22.10.2010 18:16

    Buna/Eu sunt Apetito cel cremos/Foarte fin si delicios/Cu arome de verdeata/Cel ce face pofte la copii de dimineata/Eu alung starea de somn/Cu branzica cu somon/Si trezesc pofte oricui/Numa-n gura sa ma pui/Eu sunt Apetito afumat/Sunt un bloc mic si patrat/Sunt o fire mai gustoasa/Gata sa ma pui pe masa/Eu aduc mese bogate/Cu diverse arome sortate/Vitamine,minerale, proteine/Toate fac parte din mine/Si-o urare ca sa-nchei:Te astept ca sa ma iei!!

  • belena
    91. belena 22.10.2010 22:29

    De esti mare de esti mic ai pofta de apetit,iti da forta si placere apetit esti mangaiere.Ma trezesc sunt fericit ca vad brinza apetit la amiaza vin acasa vreau so vad iarasi pe masa,Seara cand sunt obosit am pofta de apetito.Apetito marca buna vom fi mereu impreuna.

  • fost castigator
    92. fost castigator 22.10.2010 22:37

    Desi am scris mail la mariejeanne@dietetik.ro de nenumarate ori tot nu am primit raspuns:(, de ce mai organizati concursuri daca nu dati premii?Dar chiar asa greu e sa raspundeti la un amarat de mail???

  • happy
    93. happy 23.10.2010 14:43

    Iata la branzerie,multe feluri de branzeturi stau pe raft... Apetito,branza savuroasa,de tristete a uitat... Iata ca`ntr`o zi cu soare,celelalte branzeturi sarate, Au aflat ca Apetito e cea mai buna branza dintre bucate!

  • hy
    94. hy 23.10.2010 16:16

    hmmm..mi-e foame si`s flamanda..ce`as manca? Privesc pe masa,ma gandesc,si ma`intreb "care'i preferata mea?" Ma duc la televizor si....reclamaaaa... (mi`e pofta)..... as manca... Apetitooo....

  • DeNy
    95. DeNy 23.10.2010 16:22

    ...Eu sunt mic,tu fa`ma mare Ca sa cresc`nu am rabdare.... Vreau sa gust din Apetito,branza buna si gustoasa Sa ma faca mare,happy si frumoasa!

  • anna
    96. anna 23.10.2010 16:27

    Tom la Gerry branza i`a pus In fata usii de sus... Gerry,soarec smecher si voinic, A crescut mare,si pe Tom la si vrajit, Din motan mare,a facut un Tom mai mic!

  • gguvid
    97. gguvid 23.10.2010 18:58

    Mai arici cu tepii mici/Ce mai faci tu mai arici?/Iaca stau langa cuptor/De pofta lui Apetito mor/O gustare am pregatit/Cu faimosul Apetit/Cu branzica lui gustoasa/Voi pregati o masa copioasa/O placinta cu branzici/De am sa dau si la furnici/O fi bine, tu ce zici??

  • ramonikaaa
    98. ramonikaaa 24.10.2010 00:13

    Apetito ma numesc/ Si-am venit sa inveselesc/ Copilasul c-o gustare/ Sa va creasca mare mare/ Crema branza cu smantana/ Ca asta e cea mai buna/ Puiu mami sa ramana sanatos/ Ca mananca bine si gustos/

  • darius
    99. darius 24.10.2010 14:51

    Uite,deja pentru scoala m`am pregatit, De la masa am si venit.... Am gustat branza Apetito Iar acum e randu` vostru sa gustati, Este gustos,nu uitati! E ceva nemaipomenit, Deci:Bon Apetit!

  • bobbbo
    100. bobbbo 24.10.2010 20:06

    Mos Craciun, toti imi spun Ca esti darnic si esti bun. Eu iti scriu de mai-nainte Ca-s un baietel cuminte, Si-ti mai scriu, asa, sa stii, Ca eu nu-ti cer jucarii, Cum ti-ar cere alti copii eu vreau branza Apetito cu somon si cascaval nu vreun cadou banal vreau branzica sanatoasa pentru ca e si gustoasa mananc tot din farfurie dar branzica-ti las si tie ca sa ai putere multa sa duci daruri la copii Apetito in cutii.

  • carmita
    101. carmita 25.10.2010 08:56

    Am mancat azi Apetito ,nu stiti nu ati auzit ? Este branza cea mai buna De Delaco pregatit Si mai stiti la Delaco ce gasiti ? Multe sorturi de branzica ,ce mai e o nebunie Nici nu stii care sa fie No sa crezi , dar daca gusti dependent devi i Iar din cascaval de musti Iti spun eu ,pe loc invi i Asta eu iti garantez Chiar de-am frigiderul plin Cu APETITO e un chin !! De el nu m-as satura Nu ma las de el si basta !!

  • karmen
    102. karmen 25.10.2010 12:51

    Un cosulet cu branzeturi de voi castiga / Eu branza Apetito o voi investiga / Sunt si eu chiar curioasa / Daca branzica e chiar asa gustoasa. Imi place branzica ca unui soricel / O savurez dendata, nu las un firicel / Daca branzica Apetito-mi va placea / Dau de veste-n tara sa afle toata lumea :)

  • emma
    103. emma 25.10.2010 15:36

    Azi la mama i`am spus Ca baiat rau eu nu`s... Sa`mi cumpere ceva gustos, Pe placul meu,si sanatos! Mama a crezut indata, Ca eu vreau o ciocolata! Si m`a intrebat duios: Ce vrei tu,copil frumos? Eu gandindu`ma ce vreau, I`am spus mamei:Apetito`! Mama vesela imi spune: -Dragu` mamei,hai...pe bune! Eu ii spun cu voce trista: Mama,chiar vreau Apetito! Ea mirata c`am ales Ceva ce nu mancam des! Indata mi`a cumparat, Iar eu,pofticios am si mancat! Iam dat mamei un pupic, Ca sa`i fie somnu` mic!:))

  • grizly
    104. grizly 25.10.2010 15:42

    Buna/Eu sunt Apetito cel cremos/Foarte fin si delicios/Cu arome de verdeata/Cel ce face pofte la copii de dimineata/Eu alung starea de somn/Cu branzica cu somon/Si trezesc pofte oricui/Numa-n gura sa ma pui/Eu sunt Apetito afumat/Sunt un bloc mic si patrat/Sunt o fire mai gustoasa/Gata sa ma pui pe masa/Eu aduc mese bogate/Cu diverse arome sortate/Vitamine,minerale, proteine/Toate fac parte din mine/Si-o urare ca sa-nchei:Te astept ca sa ma iei!!

  • lauralaura1980
    105. lauralaura1980 25.10.2010 16:16

    Branza mea, branzica mea Pe unde ati umblat scumpa mea nu sti ca mi-a fost foame? Ar fi cazul sa auzi Apetito ca mi-e foame Mi-as medori o gustarica Alba, buna mititica Apetito e numita!

  • Saileanu Florentina Isabela
    106. Saileanu Florentina Isabela 26.10.2010 01:42

    ORICE OM CE SE INTRETINE , EL , LA APETITO VINE , PENTRU : -BRANZA, CREME ,VITAMINE .

  • magnif
    107. magnif 26.10.2010 14:32

    Albinuta Zum-Zum-Zum/ Pleaca la plimbare-acum/ Cocheta si zambareata/ Pleaca la cules de Apetito cu verdeata/ Vrea sa guste de dimineata/ Apetito sa prinda viata/ Cosuletu-i pregatit/ Gata pentru produsul mult dorit/ Apetito cascaval afumat/ Foarte bun si aromat/ Apetito cu smantana/ Sa-i dea glas si voie buna/ Ei insa toate ii plac/ De aia pleaca la atac/ La cules si la gustat/ Branza,Cascaval, smantana/ Toate reprezinta hrana buna/ Albinuta Zum Zum Zum/ Va doreste pofta buna acum!!

  • tzucky
    108. tzucky 28.10.2010 17:51

    Apetito e gustoasa/Yummi,yummi ce placere/La micul dejun/La pranz si seara/Ce-as manca un sandvis cu Apetito

  • bandyyy
    109. bandyyy 29.10.2010 21:54

    A fost odata, a fost candva/ O branzica buna, zau asa./ Apetito se numea,/ si-n bucataria mea statea,/ Cu toate aromele in ea,/ Cu smantana, cu vedeata,/ Cand mancai te murdareai la mustata,/ Cu arome de somon,/ De te trezea dimineata din somn./ Cu gust fin si delicios/ De te facea foarte pofticios si pupacios:D multumesc!

  • ellyluca
    110. ellyluca 30.10.2010 19:12

    Apetito-i foarte bun. Ca e seara,ca e zi, Tot pe el l-as inghiti. Dimineata el aduce Mic-dejun complet de acum, Crema fina,delicioasa, Din smantana sanatoasa, Cu verdeata,cu legume Cu somon,cu vitamine, Fara E-uri,ci doar lapte De la vaci lasat sa pape, Toti cei mari si cei micuti Toti sa fie sanatosi, Bucurosi si pofticiosi La Apetito cel gustos!

  • viorea
    111. viorea 30.10.2010 23:14

    Astazi ma ....marturisesc/Am pacatuit din plin /Apetit(o)ul mi-a crescut/Usa la frigider am rupt/Apetito cu somon/ Dupa tine zau ca mor!/Apetito feliat, cascaval de neuitat/Apetito cu smantana am sa ma mai rog o luna!/Si acum ultimul pacat/Cu un gust adevarat /Apetito pachet "tunat" /Cu verdeata si cu rosii/Cu ceapa sau afumat/Apetitooo nu mai pot! bon apetito!

  • luminitadiaconu
    112. luminitadiaconu 31.10.2010 10:54

    ,,Apetito Kidiboo,tare as vrea sa gust si eu!Sa mananc pe saturate .De de Dietetik ...frate!''Ca- i baton de mozzarella,ca-i topita,cu smantana,cu verdeata sau cu rosii,Vitamina A si calciu eu gasesc la Apetito.Ca sa cresc mare,voinica!

  • alybrasov
    113. alybrasov 31.10.2010 12:12

    imi plce laptele cascavalu telemeaua cu rosiibranza topita crema de branza iaurtul.chiar mi-ati facutpofta si v a pedepsesc sa imi dati cosul

  • bobbbo
    114. bobbbo 31.10.2010 17:53

    Mos Craciun, toti imi spun Ca esti darnic si esti bun. Eu iti scriu de mai-nainte Ca-s un baietel cuminte, Si-ti mai scriu, asa, sa stii, Ca eu nu-ti cer jucarii, Cum ti-ar cere alti copii eu vreau branza Apetito cu somon si cascaval nu vreun cadou banal vreau branzica sanatoasa pentru ca e si gustoasa mananc tot din farfurie dar branzica-ti las si tie ca sa ai putere multa sa duci daruri la copii Apetito in cutii.

  • coryalecs
    115. coryalecs 31.10.2010 20:46

    Copil,femeie sau barbat Simti ca traiesti cantr-un palat, Cand la masa te asezi Alaturi de Apetito te distrezi. Triunghiul bun ademenitor Mai sal iei si-n dormitor Cu elemente nutritive te-mbogatesti Datorita lei te-nveselesti. Este diversificata, Ai de unde-alege ziua toata Crema branza cu smantana Dimineata toti ne-aduna Co somon, branza topita Toata este diferita Cea cu cascaval felie Chiar si seara te imbie Emmentaler, sunca sau amntana Ne-aduna pe toti impreuna Calciu, vitamina A, Sunt bune si vinerea. Si-asa saptamana toata Grijile se duc pe apa, Cu deliciul cel mai cel Lui Apetit ii sunt fidel.

  • lauralaura1980
    116. lauralaura1980 31.10.2010 23:32

    trei iezi cucuieti Usa mamei descuieti Ca mama va aduce voua Flori pe buze Apetito in titi Capra mea e cea mai tare Pe carare cand apare La Apetitto se gandeste Cand vacuta si-o aminteste Si cu ea se mandreste Branza cand o cantaresc Grasa,alba si pufoasa Deliciu,de pus pe masa Si este de mare clasa De nelipsit in nici- o casa .

  • dorina
    117. dorina 03.11.2010 21:14

    Buna ziua APETITTO BRANZA MEA NU AI GASIT-O? CAUT-O IN MAGAZINE DACA VREI SA-TI FIE BINE. ESTE BUNA ,SANATOASA, SI TE-ASIGUR SI GUSTOASA DU-TE REPEDE SI-TI IA CA SE TERMINA ,COLEA LANGA MAGAZIN IN COLT LA DEPOZIT STAU GRAMADA TOTI GURMANZII ,SI COMANDA.

  • dorulet
    118. dorulet 03.11.2010 21:15

    Buna ziua APETITTO BRANZA MEA NU AI GASIT-O? CAUT-O IN MAGAZINE DACA VREI SA-TI FIE BINE. ESTE BUNA ,SANATOASA, SI TE-ASIGUR SI GUSTOASA DU-TE REPEDE SI-TI IA CA SE TERMINA ,COLEA LANGA MAGAZIN IN COLT LA DEPOZIT STAU GRAMADA TOTI GURMANZII ,SI COMANDA

  • Aurel
    119. Aurel 09.11.2010 11:10

    MAI, BAIATULE, CRED CA TU NU STAI BINE CU SANATATEA. CATRENUL MEU E POSTAT IN ZIUA DE 03.10 ORA 00:19 SI TU IL COPIEZI SI IL POSTEZI PE 04.10 ORA 06:03. SFATUL MEU ESTE SA CONSULTI UN MEDIC. O ZI BUNA !

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare