Ciuperci cu unt si usturoi
- 1 kg de ciuperci
- o ceapa taiata subtire
- 4 catei de usturoi
- o lingura cu ulei de masline
- o lingura de unt
- 50 gr supa de legume ( zeama de la legume fierte)
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie turnati putin ulei si puneti-o pe aragaz la foc mediu; adaugati usturoiul si ceapa si lasati-le cateva minute pana se rumenesc. Adaugati ciupercile taiate, acoperiti cu un capac si mai lasati 10 minute la inabusit. Dupa 10 minute compozitita din tigaie se toarna intr-un bol, se adauga supa de legume pentru consistenta si se amesteca cu blenderul pana se omogenizeaza. Se serveste la temperatura camerei.
Pofta buna!
2 Comentarii
M-am lamurit sunteti foarte buni.Am salvat sigtul si voi incepe sa gatesc dupa retetarul vostru.E minunat am spicuit o parte din retetele voastre si ca sa le comentez pe toat e inseamna sa nu mai plec din fata compuerului pana dimineata.Va felicit meritati stima si consideratia mea.Voi reveni sa-mi exprim parerea asupra bucatelor pe care le-am gatit cu ajutorul retetelor voastre.Va multumesc ca existati.La buna vedere.
spor la gatit si pofta buna!!!