Ciuperci cu unt si usturoi

Ingrediente:

-  1 kg de ciuperci
-  o ceapa taiata subtire
-  4 catei de usturoi
-  o lingura cu ulei de masline
-  o lingura de unt
-  50 gr supa de legume ( zeama de la legume fierte)
-  sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Intr-o tigaie turnati putin ulei si puneti-o pe aragaz la foc mediu; adaugati usturoiul si ceapa si lasati-le cateva minute pana se rumenesc. Adaugati ciupercile taiate, acoperiti cu un capac si mai lasati 10 minute la inabusit. Dupa 10 minute compozitita din tigaie se toarna intr-un bol, se adauga supa de legume pentru consistenta si se amesteca cu blenderul pana se omogenizeaza. Se serveste la temperatura camerei.

Pofta buna!

Tags:
usturoi
supa de legume
ciuperci
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Draghia Margareta
    1. Draghia Margareta 08.03.2010 01:51

    M-am lamurit sunteti foarte buni.Am salvat sigtul si voi incepe sa gatesc dupa retetarul vostru.E minunat am spicuit o parte din retetele voastre si ca sa le comentez pe toat e inseamna sa nu mai plec din fata compuerului pana dimineata.Va felicit meritati stima si consideratia mea.Voi reveni sa-mi exprim parerea asupra bucatelor pe care le-am gatit cu ajutorul retetelor voastre.Va multumesc ca existati.La buna vedere.

  • jeanette
    2. jeanette 10.03.2010 19:28

    spor la gatit si pofta buna!!!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare