Cum pierzi trei kilograme intr-o saptamana

Da, tot aud promisiuni cu marea si sarea. Tot citesc de persoane care au slabit miraculos cu medicamente bizare sau operatii care le-au distrus, de fapt, sanatatea. Nu cred o iota. Scriu de 4 ani la Dietetik si am invatat sa cercetez bine inainte de a crede baliverne despre diete minune. Am aflat cum pierzi trei kilograme intr-o saptamana intr-un mod neintruziv.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Practic nu trebuie sa scoti din meniu nici pastele si nici cartofii sau alcoolul. Overnight Diet, dieta creata de medicul Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre presupune consumul a trei cocktail-uri speciale  intr-o singura zi a saptamanii. Doar atat, in rest poti avea o alimentatie sanatoasa.

Mediafax scrie ca secretul dietei este faptul ca este creata special pentru a nu duce la pierderea masei musculare odata cu reducerea cantit??ii de alimente.

Dieta functioneaza pe doua paliere. Cele trei cocktail-uri speciale sunt consumate intr-o singura zi si accelereaza metabolismul. In celelalte zile ale saptamanii nu trebuie decat sa mancam sanatos pentru a ajuta masa musculara sa isi refaca necesarul de energie.

 

Specialistul citat de Mediafax sustine ca dieta nu doar reuseste sa reduca senzatia de foame dar induce si o stare de spirit mai buna si ne ajuta sa ne concentram mai bine.

Cocktail-urile contin castraveti, morcovi, rosii, banane, mere sau ananas iar retetele se gasesc aici.

 

Tags:
Cum pierzi trei kilograme intr-o saptamana
dieta cu somn
slabesti in somn
metabolism
cocktail de slabit
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare