Cum sa desfaci o rodie din 6 miscari

E posibil sa-ti fi dorit de multe ori sa mananci o rodie. E la fel de posibil sa fi abandonat de multe ori initiativa in momentul in care te-ai regasit fata in fata cu fructul al carui coaja rosiatica pare blindata.

Si eu m-am intrebat deseori cum as putea sa desfac o rodie astfel incat sa nu las bucataria insangerata. Pana sa aflu secretul, oridecateori desfaceam o rodie, ma chinuiam cu ea pana ajungeam sa intind sucul rosiatic pe toti peretii. Evident, nu prea mai ramanea nimic de mancat.

Acest fruct de poveste mi-a dat batai de cap pana cand am aflat cum se desface o rodie din 6 miscari. Nu este nici o filozofie. Exista chiar mai multe metode, semn ca multi dintre noi s-au chinuit de-a lungul timpului sa patrunda sub coaja lemnoasa pana la samburii rosiatici si acrisori.
 
Pentru gustul care ascunde antioxidantii atat de necesari pentru organism, am invatat sa desfacem rodia fara sa facem pic de mizerie. Cand eram in pragul abandonului, mai aruncam cate un ochi pe lista cu beneficii pentru organism. Rodia te ajuta sa arzi grasimi, tine glicemia in limite normale, scade colesterolul rau si scade si riscul de cancer la prostata.
 
 
Ca sa cumperi o rodie coapta trebuie sa ai grija sa fie rosie, fara pete negre si deloc moale. Inainte de a o decoji e necesar sa o speli bine si apoi sa te inarmezi cu un cutit. Urmareste cu atentie videoclipul ca sa afli cum sa desfaci o rodie din 6 miscari.
 
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Ca sa nu mananci rodia goala, incearca sa o strecori intr-o delicioasa salata cu quinoa.


 
Salata de quinoa cu rodie si seminte are destul de multe calorii, o portie avand in jur de 400 de calorii, dar si 17 grame de proteine.
 
 

 

Tags:
Cum sa desfaci o rodie din 6 miscari
rodie
cum desfaci rodie
retete cu rodii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare