Detoxifiere pentru femei

“Detoxifiere pentru femei” se adreseaza exclusiv femeilor si le promite acestora ca in 4 saptamani pot obtine un trup zvelt, care ar trimite in boala pe oricine. Autoarea dietei este de parere ca femeile moderne au un sistem compromis de stilul de viata, un stil de viata haotic, pe care multe dintre noi il avem, dar pe care cu greu putem sa-l schimbam.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Stresul, agitatia de zi cu zi, nervii pe care ni-i facem la birou, in trafic, pe drum catre serviciu, mesele peste care trebuie sa sarim uneori care sa-i multumim pe sefi cu proiectele la timp, caracterizeaza un stil de viata haotic care ne imbolnaveste. Iata de ce o dieta de detoxifiere este bine-venita. Cartea “Detoxifiere pentru femei” nu este o dieta oarecare, menita sa elimine substantele toxice din organism. No, no! Este o dieta care vine sa raspunda nevoilor tuturor femeilor.

 

Principiile dietei
Dieta porneste de la premisa regasirii echilibrului bacterian si normalizarii germenilor prin introducerea in meniu a alimentelor alcaline. Alimente care sunt recomandate in cadrul oricarei diete de detoxifiere (fructele, nucile, mierea, painea din cereale) trebuie sa fie limitate si asta din cauza riscului de a favoriza raspandirea infectiei cu germeni. Pentru a-si atrage tot mai multe simpatizante, Natalie a structurat dieta in 3 etape.

 

Prima etapa a dietei suna promitator: Starve the yeast (Infometarea germenilor). Pentru a le veni de hac germenilor, reduceti din meniu: zaharurile, alimentele cu amidon, alimentele greu de digerat (cerealele, nucile, produsele lactate). Se va accentua pe combinarea alimentelor sanatoase si servirea de gustarele mici.

 

Cea de-a doua etapa suna creativ: Make a plan (Fa un plan). Si asta pentru ca daca vreti cu adevarat doamnelor sa slabiti, va trebui sa ramaneti la dieta. Doar este bine stiut faptul ca in primele zile de dieta organismul se transforma intr-un mic tradator, facandu-ne sa ne acomodam tot mai greu cu schimbarea. Iata de ce, adoptarea unui plan este esentiala. Si totusi ce ar trebui sa se inteleaga prin conceperea unui plan? Mersul la cumparaturi, planificarea meniurilor, includerea in meniu a alimentelor corecte etc.

 

Urmand sloganul unei importante firme, cea de-a treia etapa si ultima, se cheama: Do it (Fa-o). Etapa include micile schimbari, care cu timpul duc la un stil de viata sanatos. Daca o parte din program pune accentul pe intensitate, o alta pune accentul pe flexibilitate. Cu ambele alegeri de partea lor, doamnele pot sa se rasfete din cand in cand cu alimentele ce le fac placere: vin, ciocolata neagra.

 

In plus, am mai observat ca Natalie le incurajeaza pe doritoare sa includa in meniu: fructe, vegetale crude si sucuri din fructe. Ceea ce ne-a determinat sa credem ca am putea si noi sa adoptam o astfel de dieta a fost bunavointa lui Natalie de a trece in calcul si retete pe baza de proteine animale. Doar suntem omnivori, nu? Evident ii scoatem din calcul pe aceia dintre noi, care intre timp au imbratisat dulcele gust al retetelor vegetariene. Cat priveste branza de capra si pestele introduse in meniu, Natalie este de parere ca nu sunt pure, cu toate ca aceste alimente sunt nutritive, ca sa nu mai spunem ca cele doua alimente militeaza pentru purificarea creierului.

 

Tags:
stres
Detoxifiere pentru femei
Detox for women
Natalie Rose
Raw food detox diet
candidoza
echilibru bacterian
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare