Dieta dupa 20 de ani

Din punct de vedere medical evolutia e perfect normal. S-a demonstrat stiintific ca femeile se ingrasa cu aproape un kilogram pe an intre 18 si 30 de ani. Daca esti si parcata la un birou cu job de 35 de ore pe saptamana, plus ore suplimentare din plin, s-a dus silueta pe apa Sambetei. De aceea e musai sa scriu despre dieta dupa 20 de ani.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Serios acum, cand sa-ti mai faci timp de sala ? Mai mult,pentru ca nu ai timp de nimic, probabil ca-ti petreci serile in dulcele stil corporatist, prin baruri si restaurante. Alcoolul e un alt inamic care aduce surplus de calorii de nu mai apuci sa le adaugi la calculatorul de calorii pe care-l porti inutil in geanta.

Daca te-ai si maritat, ai pus capac. Ai observat ca ambii parteneri au tendinta sa se ingrase dupa nunta ? Amandoi se rotunjesc la fata ca niste porcusori gata de rumenit, lucru pe care nu-l voi intelege jamais. Casatoria ruineaza silueta, e clar ca buna ziua. Acum ca am pictat in culori aprinse tabloul siluetei devastate, sa incepem retusurile. Trucuri pentru recuperarea taliei de viespe sunt multe si nu neaparat usor de pus in aplicare.

In primul rand e timpul sa schimbi regimul de viata de pana acum cu o nutritie sanatoasa. Pentru inceput poti slabi in 13 zile cu Dieta Daneza. E ideala daca va place sa consumati multe lichide, in plus e si o reteta eficienta de slabit. Dupa avantul dat de dieta incercati sa va planificati din timp mesele si nu sariti peste gustari. Puteti incepe dimineata in forma cu un bol de fulgi de ovaz si nu uitati de alimentele bogate in calciu care va tin pe linia de plutire.

Nu neglijati sportul ! Oricat de multa treaba aveti la birou, progamati-va cel putin 2 sedinte de fitness, aerobic sau inot. Cand mergeti la restaurant incercati sa reduceti alcoolul si inlocuiti-l cu apa sau sucuri naturale. Numarul de calorii este mult mai mic iar senzatia de ameteala nu mai are de unde sa apara.

In final, cautati sprijin din partea partenerului. Intotdeauna e mai usor sa slabesti in grup. Ce-i drept nu prea poti sa tii dieta daca trebuie sa-i gatesti in fiecare saptamana ciorbita de burta.

 

Tags:
Dieta dupa 20 de ani
regim de viata sanatos
dietetic
fitness
calorii
calculator calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • allyy29
    1. allyy29 08.03.2012 16:30

    chestia cu casatoria nu e chiar asa de adevarata sau cel putin sotul meu este exceptia care confirma regula.la un an de la nunta avea cu 20 kg mai putin...poate asta inseamna casnicie moderna...nu mai suntem ca mamele nostre ,niste furnici harnicute , ne ocupam mai mult de noi si de cariera.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare