Fasole verde la cuptor

In dieta Sonoma nu se merge pe conceptul de a evita alimente, ci de a consuma cantitati generoase de cele mai bune alimente de pe planeta. Inspirata din dieta Mediterana, dieta Sonoma incurajeaza consumul de alimente care imbunatateste vitalitatea, starea inimii si sanatatea in ansamblu.

Aceasta reteta este pentru 6 portii. Timpul de preparare este de 15 minute iar timpul de gatit este aproximativ 20 minute. Daca nu sunteti un fan al fasolei verzi puteti sa inlocuiti fasolea verde cu sparanghel, insa lasati in cuptor doar 15 minute (in loc de 20 de minute).

O portie de fasole verde la cuptor contine: 43 calorii, 2 g grasimi (0 g grasime saturata), 0 mg colesterol, 85 g sodiu, 5 g carbohidrati, 3 g fibre, 1 g proteine.

Ingrediente:

450 g fasole verde proaspata, curatata
O lingura ulei de masline extra virgin
Sare
Piper negru proaspat macinat

Mod de preparare:

1. Incalziti cuptorul la 220 grade. Puneti pe fundul unei tavi folie de aluminiu. Puneti fasolea verde in tava.
2. Presarati uleiul de masline, sare si piper, peste fasole.
3. Bagati la cuptor pentru 10 minute.
4. Amestecati fasolea verde si mai bagati la cuptor inca 10 minute sau pana cand fasolea este maro/auriu.

Pofta buna!
Tags:
fasole verde
ulei de masline
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare