Fasole verde la cuptor
Aceasta reteta este pentru 6 portii. Timpul de preparare este de 15 minute iar timpul de gatit este aproximativ 20 minute. Daca nu sunteti un fan al fasolei verzi puteti sa inlocuiti fasolea verde cu sparanghel, insa lasati in cuptor doar 15 minute (in loc de 20 de minute).
O portie de fasole verde la cuptor contine: 43 calorii, 2 g grasimi (0 g grasime saturata), 0 mg colesterol, 85 g sodiu, 5 g carbohidrati, 3 g fibre, 1 g proteine.
Ingrediente:
450 g fasole verde proaspata, curatata
O lingura ulei de masline extra virgin
Sare
Piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
1. Incalziti cuptorul la 220 grade. Puneti pe fundul unei tavi folie de aluminiu. Puneti fasolea verde in tava.
2. Presarati uleiul de masline, sare si piper, peste fasole.
3. Bagati la cuptor pentru 10 minute.
4. Amestecati fasolea verde si mai bagati la cuptor inca 10 minute sau pana cand fasolea este maro/auriu.
Pofta buna!