Jurnal de slabiciuni 3

Cu ochii semi-deschisi ma clatin ametita de somn pe cantarul proaspat instalat in camera. Intotdeauna se face in varianta nud, ca sa nu traga la cantar nici cel mai mic cordon alb de halat pufos. Printre pleopele adormite zaresc afisajul electronic care clipeste intermitent. 61.7 kg. 61.7 ?!??! Yuppyyy, am slabit un kilogram si ma simt mai motivata ca oricand sa ma trezesc instant si ma musc cu pofta din sandwich-ul fad.


Nu mai conteaza ca branza de vaci are gust de scame sau ca am ajuns sa salivez si dupa mancaruri de care nu m-as fi atins in veci intr-un context lipsit de restrictii. Am pierdut un kilogram in trei zile si asta cu dieta de la Mc. Mc as in McDonald’s,ce credeati?

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Accept cu modestie your standing-ovation pentru ca merit. Da, sunt singura din lume care a persuadat un nutritionist convingandu-l sa ii includa in cina de seara mancare de fast-food. Preoteasa Zeului Slabitului s-a lasat induiosata de Vocea din Dulapul de Bucatarie, alter-ego-ul ei si intr-un moment de mare inspiratie, generat de convingerea ca habar n-am sa gatesc, a cedat si m-a trimis la Mc.


Probabil s-a temut ca o condamnare la gatit ar avea drept unic rezultat nu un slabit frumos ci o malnutritie de mai mare dragul.


Tags:
dieta nutritionist
retete de slabit frumos
dietetic
McDonald's dieta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
5 Comentarii
  • CP
    1. CP 05.03.2010 11:00

    palpitant pana la sfarsit :)))))) MAXIM !!!!

  • Vizitator
    2. Vizitator 05.03.2010 11:04

    ce contrast misto...intr-o mana cu cantarul in cealalta cu mancare de la Mc. ahhhahahahahaahhahaah. imi imaginez cum arata...

  • pietricel
    3. pietricel 05.03.2010 11:16

    @vizitator : da, numai sa ma vezi cum aratam:) @CP : maxim indeed! senchs !

  • Cristina
    4. Cristina 05.03.2010 16:03

    salata cu mozzarella imi place si mie. dar stii ca degeaba te cantaresti de pe o zi pe alta nu? conteaza o data pe sapt ca sa eviti fluctuatiile de apa :)

  • pietricel
    5. pietricel 07.03.2010 11:42

    @ Cristina : stiu, abia astept sa vina ziua de marti sa ma cantaresc :D cantaritul de zi cu zi era un fel de exercitiu ca sa ma motivez sa merg mai departe:)

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare