Sacred Heart Diet

Potrivit dietei, de-a lungul celor sapte zile poti pierde zece kilograme sau chiar mai mult de-atat. Fiecare zi are un ghid special pentru mancarurile si bauturile ce trebuie consumate. De fapt este vorba de o lista a alimentelor interzise precum si a obiceiurilor alimentare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Se presupune ca provine de la Spitalul Memorial Sacred Heart. Este conceputa pentru acele persoane care sufera de aceasta problema a greutatii peste limita normala, cauza a afectiunilor de inima. Urmand acesta regim kilogramele in plus dispar, mai ales daca pacientii sunt propusi pentru operatie. 


Ca o adaugare a incercarii de pierdere in greutate, este nevoie ca organismul sa fie curatat de tot ce inseamna toxine, in timp ce beneficiezi de o sursa de energie fara a fi nevoie de a ingera cafeina. Uneori aceasta dieta se aseamana cu dieta pe baza de supa de varza.

 

Dieta si nutritie
Supa, care de altfel este felul principal in aceasta dieta contine: una-doua cani de rosii tocate, trei cepe mari, o cana mare de supa de vita (fara grasimi), un pachet de Lipton supa amestecata, o mana de telina, doua legaturi de morcovi, doi ardei verzi, sare, piper, curry si sos picant.
 


 

Astfel, taie legumele in bucatele mici sau medii, amesteca toate ingrendientele, pune-le intr-o oala plina cu apa, las-o sa fiarba repede timp de 10 minute. Si pentru a te asigura ca legumele sunt bine fierte mai lasa un pic vasul sa fiarba la foc mic.
 


 

In cadrul acestei diete vei elimina din meniu: painea, alcoolul, mancarurile prajite si bauturile carbogazoase.

 

Dieta are ghiduri specifice pentru fiecare zi in parte pe care trebuie sa le respecti pentru a optine rezultatele dorite. Progresiv se va adauga in meniu: carne de vita fara grasimi, pui, peste si produse lactate. 


In fiecare zi vei consuma supa pe langa alimente sigure (fructe, proteine, legume gatite sau conservate etc). De exemplu, in prima zi poti consuma supa atata cat doresti, aceeasi regula se aplica si in cazul fructelor exceptand bananele. In aceasta zi vei consuma numai cafea, ceai negru, apa sau suc neindulcit fara lapte si zahar. De asemenea, in aceasta zi poti manca pepene rosu si asta pentru ca se stie ca acesta contine putine calorii.

 

In cea de-a doua zi poti consuma din toate legumele. Mananca legume (proaspete, conservate sau gatite) pana cand vei iti vei simti stomacul plin. Consuma legume verzi cu frunze si stai departe de fasolea uscata, mazarea si porumbul. Consuma legume impreuna cu supa. La cina poti manca in plus un cartof copt cu unt. Ceea ce nu trebuie sa uiti este faptul ca in cadrul acestei zile nu ai voie sa mananci orice fel de fructe.


 

In ziua a treia poti manca supa si tot felul de fructe si legume de care doresti, insa nu te rasfata cu un cartof copt.

 

Tags:
Sacred Heart Diet
supa
carne de vita
pui
peste
produse lactate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Roxana
    1. Roxana 14.07.2009 17:39

    Intrebare: Dupa ce se termina saptamana de regim... tre sa faci pauza sau continui cu regimu pana ajungi la greutatea dorita???

  • puiutmiha
    2. puiutmiha 21.06.2012 10:39

    1-2 cutii de rosii la conserva; - 3 cepe verzi mari; - 2 cani mari de supa de carne de vita (fara grasime); - 1 telina; - 350 g fasole verde; - 1 kg morcovi; - 2 ardei grasi. Se condimenteaza cu sare, piper, curry, patrunjel daca doriti, sau bulion, sos iute. asta este reteta adevarata pt supa,ce este mai sus este un regim sanatos de viata,supa nu trebuie sa ne lipseasca niciodata de pe masa,indiferent ca e de fasole sau de galusti,sau de carne,asa ca o voi tine toata viata,in sfarsit ceva ce pot tine toata viata,asa ca o voi tine pana voi slabi kg dorite de corp nu de mine,si apoi mi-o voi schimba eu,cam asa,dimineata fructe,la pranz peste cu orez,si seara supa de legume,iar ca desert voi manca o budinca de soia,nu o prajitura din comert ci una facuta in casa de mine cu miere nu cu zahar,sau cu zahar din steviefara coloranti si conservanti,doar cu ce e prin casa,voi ce ziceti?

  • Stell
    3. Stell 17.03.2014 15:03

    Buna.Eu am tinut dieta aceasta si va spun sincer k a dat rezultate.Am slabit 4kg intr.o sapt. Se poate si mai mult,dar eu nu m.am putut abtine si am macat si putina paine in ultimele 2 zile. Vreau s spun k nu am facut sport deloc si nu am baut ceai negru sau verde cum am vazut k trebuie... Succes celor ce vor sa slabeasca!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare