5 trucuri absurde de infrumusetare care chiar merg

Intr-un birou plin de doamne si domnisoare e imposibil sa nu te lovesti permanent de cate o problema de ordin estetic. Fie ca se rupe o unghie, ca se strica oja sau are cineva ochii umflati, toate problemele sunt aruncate in open space.

Pe cat de multe probleme sunt, pe atat de multe solutii se gasesc. Le-am strans pe cele mai bizare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sunt 5 trucuri absurde de infrumusetare care chiar functioneaza.

1. Vrei sa eviti urmele pe care le lasa mascara, inevitabil, pe pleoape atunci cand te fardezi? Solutia iti e la indemana. Ai nevoie de o simpla lingura de plastic pe care sa o tii peste pleoapa atunci cand te fardezi. Excesul de rimel va ramane pe ea si tu nu mai esti nevoita sa te dai de ceasul mortii incercand sa te cureti.

2. Ai ochii usor umflati si nu reusesti sa iti compui un chip prezentabil ca sa mergi in oras? Cauta prin bucatarie un cartof, decojeste-l si pune feliile pe pleoape timp de 10 minute. E un truc care face minuni.

3. Daca observi ca celulita da semne de instalare pe coapse, apeleaza rapid la scrub-ul pe care ti l-am recomandat. E un scrub cu boabe de cafea si ulei de nuca de cocos, care tine celulita la respect si o estompeaza complet din zonele sensibile.

4. Ai nevoie de o masca de par care sa iti revitalizeze coafura? Este singurul moment in care iti vom recomanda maioneza. Trebuie doar sa o tii in frigider timp de 20 de minute si apoi sa o masezi pe par. Va fi mult mai stralucitor dupa ce te speli pe cap si te usuci cu foenul.

5. Daca vrei sa iti cureti oja cu sclipici de pe unghii, cu siguranta stii ca te asteapta un proces ingrozitor de lung. Ca sa nu te enervezi prea tare, incearca sa bagi intregul rotocol de vata in acetona si apoi las-o pur si simplu pe unghie. Va dizolva totul mult mai usor. Tot la capitolul oja, iti spunem si cum reusesti sa o faci sa se usuce rapid. E suficient sa iti bagi degetul in apa rece pentru trei minute si vei avea parte de unghii uscate instantaneu.

Tu ce trucuri de infrumusetare cunosti?
 

Tags:
trucuri infrumusetare
ochi umflati
celulita
masca de par
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare