Altfel de sarbatori

Blog 21.12.2012 Jeanette

Vin Sarbatorile! In acest an cu mai putin entuziasm, cu mai putine colinde, cu mai putina nebunie in magazine decat in anii trecuti. Criza isi spune cuvantul, chiar daca noi dorim sa trecem cu capul sus, asa ca atmosfera de Sarbatori de prin oras nu e cum ar trebui sa fie. Pe de alta parte, lipseste si mult ditr-o agitatie inutila si sterila, cu traditii importate si tragere spre consumerism. Poate ca aceste sarbatori mai sarace ne vor mai linisti, intorcandu-ne cu gandul la lucrurile importante. E timpul cel mai bun sa privim in noi si sa aflam ce iubim cu adevarat, ce ne place, ce ne dorim, si ce e de facut.

Si noi, la Dietetik, speriati de-a lungul toamnei de gandul ca sfarsitul lumii ne prinde inainte de incheierea cum se cuvine a anului de munca, am incercat sa redescoperim traiul sanatos, mancarurile simple si bune, metodele de a ne strecura uneori prin dintii unui mecanism care nu prea ne iarta, si nu-i prea indurator cu sanatatea si voia noastra buna.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Avem multe idei pe site despre cum sa iti petreci sarbatorile altfel decat ceea ce se cheama in mod curent "traditional", legat insa de valorile adevarate. Speram sa aveti Sarbatori cat mai linistite si mai pline de dragoste. Avem si multe retete bune de tot, atat pentru perioada postului ca si pentru...dupa :-D.

Speram ca in anul acesta in care ati fost alaturi de noi si ne-ati ajutat sa crestem, am adus si noi lucruri bune in viata dumneavoastra. Poate au fost momente cand am scos un bucatar improvizat din impas, vreo clipa in care am potolit sughitul cuiva cu un truc sau am bucurat pe altcineva cu un premiu. Speram din tot sufletul ca am fost pe placul vostru, si ne vom stradui la fel si in continuare, pentru ca nu prea credem ca ne vom petrece sfarsitul lumii, pardon, al anului, altfel decat cu

La multi ani!

Marie Jeanne Schweffer

Tags:
sarbatori
craciun
revelion
retete
aperitive
gustari
sarmale
friptura
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare