Secretul lui Jordan: dieta cu mere si telina

Poate ati uitat de “metodele” la care recurge celebrul fotomodel, Naomi Campbell, cand vrea sa puna la punct cate o menajera rebela, ce nu-si ia patroana in serios. Hop, ii da cu un telefon in cap!  Direct la tinta! In cazul lui Jordan, aceasta s-a remarcat prin numeroase excese, dar cum vedetele asta fac mereu, pentru a-si atrage popularitatea de partea lor, inchidem ochii, ca nu avem ce face, si le catalogam ca”un rau necesar pentru statul de vedeta”.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

 

 

 

In ceea ce priveste stilul de viata al manechinului, merele si telina nu lipsesc niciodata de pe masa. Jordan a sustinat chiar ea acest lucru. La o prima vedere, regasim in lista de alimente, amintite de Jordan, si telina. O, da! Stiti la ce ma gandesc, nu? Oare, Jordan a recurs din proprie initiativa la o dieta pe baza de telina? Ia ganditi-va asupra acestui subiect! Hmm…Ceva imi spune ca Jordan a avut un motiv intemeiat pentru care a apelat la aceasta dieta.

 

 

 

 

 

Si nu cred ca, a luat in vedere numeroasele vitamine si minerale din telina. Ci un beneficiu anume. Oare telina este responsabila numai pentru silueta de viespe a lui Jordan? Mai degraba, Jordan a avut in vedere un beneficiu al consumului de telina: cresterea apetitului sexual. Sa nu uitam ca, telina se inscrie in categoria afrodiziacelor. Acum v-ati prins! Ei, si daca lasam deoparte acest beneficiu, si le enumeram pe celelalte, zau ca, nu a ales gresit. Vitamine, minerale, plus un numar redus de lipide. Merele, la fel, nu au prea multe lipde. Ce sa mai, Jordan a avut in vedere mai multe aspecte cand a facut selectia. Iacata ca, m-am pripit, am judecat-o gresit :)

 

 

 

 

 

Lasam deoparte beneficiul prin care telina s-a facut cunoscuta in randul persoanelor cu probleme de potenta, si inscriem in analiza merele. Rostul lor in dieta? Potolesc foamea, daca sunt servite ca si gustari, intre mese. Astfel incat, daca se doreste pierderea in greutate, merele grabesc satietatea si ajuta la reducerea aportului caloric. De dieta cu mere ati auzit? O fi luat si asta in calcul, Jordan? 

 

 

 

 

Daca vreti totusi sa va scapati de colacei, sau sa va mentineti in forma, consumati multe fructe si legume proaspete. Sunt bogate in vitamine, minerale, contin fibre. Iar consumul de fructe si legume proaspete este recomandat pentru combatarea asteniei de primavara!

Tags:
Jordan
Katie Price
telina
mere
afrodiziace
astenie de primavara
vitamine
minerale
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare