Masti de facut acasa

Nu vorbim aici de argila, desi e cea mai simpla masca pe care o stiu si mi-o aplic saptamanal.

Indreptam degetul spre celelalte alimente din casa. De exemplu castravetii. Sigur aveti vreun rest prin frigider. Este solutia ideala pentru rehidratarea pielii. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Il taiati rondele ca pentru salata numai ca in loc sa il aruncati in bol il lipiti pe fata vreo 20 de minute. Masca e recomandata persoanelor cu ten normal sau cu tendinte de uscare. Nu uitati ca dupa ce dati jos castravetele sa folositi o crema hranitoare.
 
Frate bun cu castravetele, cartoful face la randul lui figura buna cand e pus pe fata. Mai ales cand e asezat cu grija pe tenul obosit.
 
Pentru asta nu il pui pur si simplu pe fata. Trebuie sa amesteci un cartof fiert si sa il pasezi impreuna cu o lingura de lapte cald. Adaugi apoi un galbenus de ou si cu melanjul creat iti acoperi figura. Il lasi 20 de minute si pe urma poti sa aplici un ser cu vitamine. Masca e indicata pentru orice tip de ten.
 
Daca ai pielea grasa morcovul te scoate din incurcatura. Roscovanul se ia la tranta si cu punctele negre care ti-au invadat fata. Pune-l in mixer si cu sucul obtinut, tamponeaza fata. Repeta procedura timp de doua saptamani.
 
Va plac arahidele ? Aflati ca sunt bune si pentru ten nu doar in serile tarzii petrecute in fata televizorului. E suficient sa pisezi doua linguri de samburi de arahide pe care apoi le fierbi in lapte cam un sfert de ora. Cu lichidul rezultat trebuie sa iti masezi fata si decolteul o data pe saptamana.
 
In fine mierea e folosita cu succes pentru pielea iritata. Amesteca 2 lingurite de miere cu doua de faina de orez si un galbenus de ou si intinde-ti compozitia pe fata timp de o jumatate de ora. Masca e pentru persoanele cu ten obosit si deshidratat.
 
Voi ce masti va faceti acasa ?  
 
Tags:
masti cu legume
miere
arahide
tratamente cosmetice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare