Rhino Correct – solutia nechirurgicala pentru corectia nasului

Infrumusetare 17.07.2017 dietetik
Forma nasului este unica si este o trasatura distinctiva pentru multi dintre noi. Nu multe persoane au norocul sa aiba un nas micut si subtire exact cum au vedetele internationale. Indiferent care ar fi forma nasului, este greu sa ne multumeasca, deoarece gasim cel putin un aspect pe care sa-l detestam si sa fie indeajuns cat sa scada stima de sine. Cea mai cunoscuta solutie pentru corectarea nasului este reprezentata de rinoplastie, o interventie chirurgicala destul de populara in randul vedetelor, dar cam prea constisitoare si dureroasa pentru oamenii de rand. Nu mai zic ca este destul de riscanta, pentru ca nu intotdeauna rezultatul final este un succes si te poti trezi cu complicatii care tin de respiratie.
 
Societatea actuala care este destul de moderna ne pune la dispozitie si tehnici legate de machiaj pentru corectarea nasului, respectiv tehnici de umbrire si de iluminare in zonele cu probleme, dar pentru asta iti trebuie anumite cunostinte make-up, iar un barbat nu se poate machia precum o femeie. Asa s-a ajuns sa se inventeze un nou concept, o noua solutie care sa fie la indemana oricui si sa fie o alternativa nechirugicala si fara ascunderea trasaturilor. Aceasta inovatie se numeste Rhino Correct, al carei nume vine bineinteles de la celebra operatie de rinoplastie, deoarece promite ca aduce aceleasi beneficii de corectare si infrumusetare a formei si lungimii nasului si nu afecteaza respiratia in niciun fel. Sa ne convingem daca este asa in randurile ce urmeaza.
 

Ce este Rhino Corect si care sunt beneficiile asupra nasului?

Produsul este un minunat dispozitiv pentru corectia formei nasului, este destul de flexibil gratie constructiei din silicon si se vrea a fi cea mai noua si eficienta alternativa la rinoplastie. Principiul dispozitivului este acelasi ca si la ghips, atunci cand iti rupi un brat sau un picior, doar ca mult mai flexibil. Se fizeaza bine oasele si cartilajele, iar in functie de cat de des este purtat, se va definitiva si forma si dimensiunea nasului. Sa vedem care sunt concret beneficiile aduse:
  • Ridica varful nasului, care cade odata cu avansarea in varsta
  • Ingusteaza nasul si laturile acestuia
  • Reduce lungimea nasului tocmai prin ridicarea varfului nasului
  • Netezeste colturile ascutite si denivelarile de pe varful nasului
  • Reface simetria
 

Cum se utilizeaza acest dispozitiv?

Produsul este un clipper pentru nas, care se pune in mod evident pe nas, siliconul de care va spuneam anterior se numeste ortoelium si face posibila ajustarea dupa marimea nasului a fiecaruia.
Pentru rezultate vizibile, este necesar sa se utilizeze zilnic timp de 15 minute pe o durata de 2-3 luni. Nu va deranjeaza cu nimic si va puteti desfasura activitatile prin casa in mod obisnuit. Produsul nu face altceva decat sa preseze in mod regulat nasul si sa-l modifice cu 1-2 mm pe luna. Eu as recomanda si purtarea sa 1-2 ore pe zi. In fond, nu are ce rau sa faca.
 

De unde se poate achizitiona si care sunt parerile oamenilor?

Produsul este unul foarte popular in SUA, iar in Romania este abia introdus pe piata, asa ca nu poate fi achizitionat de la farmacii. Pentru a evita contrafacerile, este indicat sa-l comandati doar de pe site-ul oficial, unde il puteti gasi la pretul de 159 Lei cu ajutorul reducerii de 50%, pretul initial fiind de 318 Lei. Din ce am vazut pe pagina oficiala a producatorilor, stocurile se epuizeaza cam repede si sincer, nici nu ar fi avut cum sa fie altfel cu asa produs revolutionar. Sa recunoastem, produsul atrage si nu intamplator! Asa ca actionati acum si comandati!
 
Pretul as putea spune ca este unul mult, dar mult prea mic pentru cate beneficii aduce doar un mic dispozitiv. Ce sa mai spunem daca ar trebui sa platim o operatie chirurgicala de rinoplastie? Aveti idee cat este de costisitoare si de dureroasa? Si chiar si asa, este posibil ca rezultatul final tot sa nu va multumeasca si sa mai aveti si probleme cu respiratia.
 
Am citit multe pareri despre acest dispozitiv atat pe pagina oficiala cat si de pe diverse forumuri de pe Internet, este intr-adevar un produs popular si pot spune ca am vazut multi sceptici, care nu au crezut initial in beneficiile produsului, dupa care au fost uimiti de rezultate. Majoritatea au sesizat efecte vizibile in ceea ce priveste forma si marimea nasului, efecte fine, dar care fac diferenta.
 
 
Mi se pare un produs care merita incercat, dar ma gandesc ca in unele cazuri, probleme ce tin de zona nasului sunt mai grave, poate o deviatie urata de sept cu respiratie ingreunata si nu cred ca produsul ar putea ajuta. In aceste cazuri este evident nevoie de un medic estetician. Dar pentru corectii usoare consider ca este perfect acest dispozitiv.
 
Astept cu nerabdare cat mai multe pareri din partea celor care au incercat deja produsul si eventual sa puna si poze cu inainte si dupa. Ar fi un real ajutor pentru cei care vor sa cumpere produsul, dar au retineri. Si sa nu uitam ca un nas fin si frumos schimba cu totul trasaturile, in bine, desigur.

 

Comanda acum la pret promotional!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

COMANDA ACUM

Tags:
infrumusetare nas
corectie nas
indreptare nas
rinoplastie
machiaj
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare