Scuze ca sa nu faci miscare

Olimpiada de anul acesta a inspirat de doua ori mai multi oameni sa cumpere pantofi de alergat, sustin site-urile de specialitate. Totusi cand vine vorba de sport,  mai exact de a evita mersul la sala, gasesti tot felul de scuze ca sa nu faci miscare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cel mai des invocat pretext este lipsa timpului. Pe de alta parte, se face cumva sa ai timp sa te uiti la televizor sau sa stai pe net. Ti-am mai povestit ca un antrenament eficient dureaza nici mai mult,nici mai putin de o jumatate de ora. Asa ca poti sa renunti la scuza asta, ca e nefondata.

Multi dintre noi se scuza spunand ca nu isi permit sa mearga la sala. Ok. Calculati putin cati bani cheltuiti lunar pe iesiri in cluburi, alcool sau tigari. Daca tai putin din ele, sigur faci loc pentru un abonament la sala. Daca nici argumentul de fata nu este acceptat, poti alerga in parc sau poti iesi cu bicicleta.  

Ah, de cate ori pregatisem echipamentul de sala si am renuntat inainte de a iesi din casa, invocand o oboseala instalata subit. Oboseala merge mana in mana cu resemnarea. Multi refuza sa mai mearga la sala pe motiv ca sunt prea batrani.

Ce scuza patetica! Tocmai la varste inaintate ai nevoie de miscare. Asa iti mentii muschii in forma si previi osteoporoza.

O scuza aproape de necombatut este legata de faptul ca urasti sa faci miscare sau sa mergi la sala. In cazul asta te poti replia si poti merge sa alergi afara, scrie huffingtonpost.co.

Evident ca exista multe scuze ca sa nu faci miscare. Intotdeauna se vor gasi multe altele, ce-ar fi sa renunti la ele? 

Tags:
Scuze ca sa nu faci miscare
regim de viata sanatos
miscare
fitness usor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare