Slabeste inainte de pranz

Cine se trezeste dimineata slabeste inainte de pranz. Studiile recente arata ca lipsa de somn poate duce la ingrasare. O cercetare realizata timp de 8 zile arata ca un adult sanatos care a dormit cu 80 de minute mai putin decat grupul de control, a asimilat cu 549 de calorii mai mult.

Cercetarile arata ca persoanele private de somn mananca mai mult deoarece nivelul hormonului satietatii este scazut in timp ce creste cel al poftei de mancare. Asa ca dormi bine si vei slabi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mergi la sala si fa niste miscare. Daca ai foarte putin timp la dispozitie, sfatul specialistilor este sa alegi banda de alergat. Studiile arata ca o astfel de activitate duce la arderea cu 67% mai mult a caloriilor. Ai nevoie de exercitii zilnic daca vrei sa ai vreun rezultat.

Cand mananci ai grija cat mananci. Portioneaza-ti mancarea si incearca sa te concentrezi la micul dejun pe calitate si nu pe cantitate. Nutritionistii sugereaza sa nu scoti ouale din meniu. Persoanele care au manancat cate doua oua la micul dejun, timp de 2 luni au slabit cu 65% mai mult decat cele care n-au avut oua in meniu si li s-a redus si circumferinta taliei cu 34% mai mult.

Sa vad acum cine mai mananca 2 covrigi in loc de un mic dejun sanatos.

Tags:
Slabeste inainte de pranz
regim de viata sanatos
slabesti eficient
oua
alimente care te ajuta sa slabesti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • otiliaignat
    1. otiliaignat 11.09.2012 22:08

    da, da, alergatul pe banda.... da este mai eficient pentru ca banda te obliga sa pastrezi un anumit ritm, oamenii se mobilizeaza mai mult.... Imi plac contradictiile si iubesc dialogurile in contradictoriu, dar te rog sa-mi aduci argumente! :)

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare