4 semne ca trebuie sa mananci altceva la pranz

Daca incerci sa slabesti rapid, nu lasa pranzul sa-ti saboteze planul. Sunt mici derapaje pe care le faci fara sa iti dai seama sau despre care crezi ca nu produc multe daune. 

Sunt 4 semne ca trebuie sa mananci altceva la pranz.

1. Nu te gandesti cum sa mananci corect

E foarte usor sa optezi pentru cea mai rapida sau mai ieftina masa, dar tine cont ca la pranz trebuie sa mananci astfel incat sa iti asiguri energia pentru intreaga zi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Asadar, in loc sa mananci inca un pranz plin de grasimi si carbohidrati, incearca sa iti asiguri necesarul de vitamine si minerale la masa cu pricina. O felie de carne la grill cu legumele-care nu trebuie sa lipseasca de la nici o masa, este fix ce iti trebuie pentru pranzul tau.



Gasesti aici 5 idei de pranz sanatos la pachet.

2. Mananci permanent in oras


Bineinteles ca poti alege sa mananci sanatos atunci cand iei masa in oras, insa mirosurile emanate de fast-food sunt uneori peste puterile tale de impotrivire. Risti foarte des sa cedezi ispitei si ideea ta de masa sanatoasa sa se transfere intr-un fel de mancare ce risca sa-ti aduca inapoi kilogramele topite cu greu.

3. Bei suc sau bauturi carbogazoae in timpul mesei

Nu este nimic mai gresit decat sa iti umfli stomacul cu suc in timpul mesei. In primul rand aduci un aport de calorii de care nu ai nevoie si apoi te plangi ca ai o talie care nu corespunde masurilor de model. Nutritionistii iti recomanda sa bei apa sau ceai, dar niciodata in timpul mesei ci mult dupa.

4. Nu mananci suficient la o masa

Te gandesti ca daca ai ales o supa de 90 de calorii in loc de un mega-fast-food mananci mai sanatos. Problema este ca nu te vei satura si vei ajunge inevitabil sa rontai fara rost diverse chestii nesanatoase. Alege mese sanatoase cu multe proteine si fibre care sa mentina senzatia de satietate. In caz ca ti se face totusi foame, alege sticksuri de morcovi sau alte legume feliate.
 

Tags:
4 semne ca trebuie sa mananci altceva la pranz
pranz sanatos
mancare sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare